2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

177 بازدید | 15 پست

تو دام مقایسه افتادم متاسفانه

۱۶ سالمه

درسم عالیه تو کلاسمون

با برنامه و آنتایمم

اما

همه موهاشون صاف و بلنده بدون اکستنشن و کراتین

همه لاغرن و خوش اندام

همه قداشون نرماله

اما من موهام معلوم نیس چیه 

از حموم میام فره

شونه کنم صاف میشه فرداییش وز میشه

اضافه وزن داره نزدیک ۷ ، ۷ کیلو

قدمم از همه بلندتره

ولی چون قدم بلنده نشون نمیده اضافه وزنم

اینکه قدم بلنده بقیه از من کوتاهترن اذیتم میکنه نمیدونم چرا

میدونم ناشکری میکنم اما چیکار کنم ازین دام بیام بیرون

خدایا منو ببخش

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

اینا طبیعیه تو این سن.

یه کم به خودت برس 

کتاب بخون

ورزش کن 

آب زیاد بنوش برای اضافه وزن عالیه 

همه ما اینجوری بودیم تو سن نوجوانی

خودت دوست داشته باش ⭐ 

آمدم تا به تو آویزم لیک دیدم که تو آن شاخه ی بی برگی لیک دیدم که تو بر چهره ی امیدم خنده ی مرگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدت چنده مگه؟ 

من قدم 174 عه 

کفش راحت پیدا نمیکنم 

استینامم کوتاهه 

گفتم منم یکم غر بزنم همدردی بشه 😂

به نظرم یکم از نظر روحی خسته شدی 

خب موهاتو ماسک مو و روغن و سرم مو بزن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
قدت چنده مگه؟  من قدم 174 عه  کفش راحت پیدا نمیکنم  استینامم کوتاهه  گ ...

قدم ۱۷۳

منم سایز پام بزرگه پیدا نمیکنم کفش

من کلا ماهی ۵۰۰ ماهیانه میگیرم چجوری پول این وسیله هارو بدم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
اینا طبیعیه تو این سن. یه کم به خودت برس  کتاب بخون ورزش کن  آب زیاد بنوش برای اضافه و ...

بخدا همه ی اینکارارو میکنم

کتاب ورزش نقاشی هنرای دیگه نماز

ولی خب من ماهی ۵۰۰ ماهیانه میگیرم پول اینجور وسایلای خودمراقبتی و اینارو نمیتونم بدم منظورم موهامو مثلا

مشکلت عزت نفسته.دختر منم همینا رو میگه ولی برعکس از قد کوتاهش می‌ناله .اینایی که تو گفتی نه تنها عیب ...

دقیقا

بشدت کمبود اعتماد بنفس دارم

قدم ۱۷۳ منم سایز پام بزرگه پیدا نمیکنم کفش من کلا ماهی ۵۰۰ ماهیانه میگیرم چجوری پول این وسیله ه ...

با این 500 تومن چکار میکنی؟ 

همه رو خودت نگیر 

همه اقلامو نگیر 

یکی یکی بخر 

به خونواده بگو برات بخرن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
میدونی خیلی از دوستات بهت حسودی میکنن که درست خوبه .به حرف دوستات گوش نده 

مرسی عزیز دلم

با این 500 تومن چکار میکنی؟  همه رو خودت نگیر  همه اقلامو نگیر  یکی یکی بخر&nbs ...

اونا فقط پول شهریه مدرسمو میدن با پول کلاس زبانم

لباس و کتاب متفرقه و وسایلای مدرسمو اینارو خودم باید بدم

یچیزیم باید نگه دارم ته کارتم پول باشه

نیاز نیست همشو یه باره بخری 

یه سایت‌هایی مثل دی جی کالا ممکنه تخفیف بذاره 

کتاب صوتی هم از فیدیبو از ۵۰_۶۹ تومن بیشتر نیست 

آمدم تا به تو آویزم لیک دیدم که تو آن شاخه ی بی برگی لیک دیدم که تو بر چهره ی امیدم خنده ی مرگی

اونا فقط پول شهریه مدرسمو میدن با پول کلاس زبانم لباس و کتاب متفرقه و وسایلای مدرسمو اینارو خودم با ...

روغن نارگیل خالص از روغن گیریا بخر 

زیر 100 تومن میشه، باهمون شروع کن 

ساقه موهاتو چرب کن