فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست ♥️💚 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1403/01/30 | 20:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_شوتی_سوار عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1284 سلام چه خوب 😃 ببخشید که من نتونستم . واقعا برا خودم متاسفم 😐 بردلی کوپر وچند نفر از ... ن لطفا متاسف نباش خب پیش میادن نهایی داره میاد من وقت هیچی رو ندارم 🤕بله لطفا تاپیک بزنین تا اگه جالب بود منم ببینم ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 ن لطفا متاسف نباش خب پیش میاد ن نهایی داره میاد من وقت هیچی رو ندارم 🤕 بله لطفا تاپیک بزنین تا اگ ... 😊آهان 😅 پس نهایی دارین . حتما تمرکزتون رو روی نهایی ها بزارین برا فیلم دیدن و بقیه کارها وقت زیاده .باشه حتما کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
دختر_شوتی_سوار عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1284 😊 آهان 😅 پس نهایی دارین . حتما تمرکزتون رو روی نهایی ها بزارین برا فیلم دیدن و بقیه کارها وقت زیا ... والا سعی میکنم ولی نتیجه نمیگیرمکلا مغزم مسئولیت منو قبول نمیکنه دیگ :/// ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 والا سعی میکنم ولی نتیجه نمیگیرم کلا مغزم مسئولیت منو قبول نمیکنه دیگ :/// 😅😅فقط سعی و تلاش کردن کافی نیست .باید به خودتون باور هم داشته باشین اگه جفتش با هم باشه بهترین نتیجه رو میگیرید .داداشمم داره برا نهایی ها میخونه .از تلاشش واقعا خوشم میاد دیروز که ازش پرسیدم میگفت کل کتاب ها رو یبار دوره هم کرده . کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
دختر_شوتی_سوار عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 1284 😅😅 فقط سعی و تلاش کردن کافی نیست .باید به خودتون باور هم داشته باشین اگه جفتش با هم باشه بهترین ن ... منم اینکارو کردم ولی مغزم دیگ خسته شده ۱۲ ساله دارم میخونم منخیلی ممنون از توصیه خوبتون 🌹 ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 منم اینکارو کردم ولی مغزم دیگ خسته شده ۱۲ ساله دارم میخونم من خیلی ممنون از توصیه خوبتون 🌹 ایشالله بهترین رشته رو قبول بشید .خواهش ☘️ کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟