2777
2789
عنوان

چرا اینقدر معلم ناراضی داریم

6246 بازدید | 261 پست

من خودمم کارمندم ولی منصفانه نگاه کنید. کارمندهای عادی از هشت تا چهار بعد از ظهر سرکارن.(خودم از چهارم بیشتر چون از هفت سرکارم تا بعد چهار)

برف و بارون و سیل هم میریم تعطیلی نداریم حتی از هفتم عید سرکاریم.

امتیاز خاصب هم نداریم نسبت به شما

ولی ساعت کاری معلما خیلی کمتره

نگید اینقدر سرکلع زدن با بچه عا سخته خب کسی که دوست نداره با بچه سرکلع بزنه چرا از اول انتخاب کرد این شغل رو؟؟؟

من خودم خوشم نمیومد نه از تدریس نه از سرکلع زدن 

اینهمه سر فرهنگیان الان رقابته بعدش اینهمه پشیمونی

درست انتخاب کنید دیگه بهاطر حقوق تو دوران تخصیل میرن اکثرا بعدا از حقوق کم شاکین.

خب نسبت به ساعت کاری منطقیه دیگه حقوق معلما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میخورنت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سه ماه حقوق بدون کار بهشون این حس رو داده که اون هفت ماه( با حذف تعطیلات ) رو هم نرن سر کار

والا پنج ماه نمیرن

خرداد امتحاناته

۱۵ روز عید +روز تعطیلات مختلف پیش بینی نشده

سه ماه حقوق بدون کار بهشون این حس رو داده که اون هفت ماه( با حذف تعطیلات ) رو هم نرن سر کار

چه تحلیل سطحی از قشر ما دارید 

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

والا اکثرا بچه ها رو هم  روانی کردن به هیچ عنوان هم البته ی تعدادشون سواد درست درمونم ندارن با بچه ها کار کنن و تمام تکالیف و هم میندازن گردن والدین در منزل(جسارت نشه گفتم ی تعداد نه همه )

مسیله اینه هیشکی بخاطر علاقه شغلشو انتخاب نمیکنه و بعد میبینن که تحملش براشون سخته مثل همین فرهنگیان که بعد معلم شدن پشیمونن یا مثل پزشکی که فقط دنبال پولن و بعد میبینن خبری نیست و این همه خودکشی و...

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

والا پنج ماه نمیرن خرداد امتحاناته ۱۵ روز عید +روز تعطیلات مختلف پیش بینی نشده

خرداد ما مدرسه میریم خونه هم کار میکنیم برگه تصییح میکنیم😊

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️