یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امشب آخرین مهلته وارد سایت شو درستش کن نشد از اول ثبتنام کن
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
جدیدا مامان بابام اصن چیزی نمیگن در مورد کنکور باهام حرف نمیرنن نمیدونم ازم نا امید شدن شایدم بعدا ...
شاید هم نمیخوان بهت استرس وارد کنن
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اون کد و اینا هست که ارسال میشه ها!!؟ اونا پاک شده وگرنه ثبت نام کردمم😭 تونستم فقط از سایت رمز عب ...
منظورت از کد چیه؟
همون شماره سریال؟
نههه ی رمز هست که ب اطلاعاتت دسترسی پیدا میکنیااا اون منظورمه نه شماره سریال..
والا برای من اصلا همچین رمزی نیست که
یه رمز انگلیسیه برای ورود به سایت که خب اونو دارم دیگه کد خاصی نمیخواد
اگه منظور کد ورود به سایت سازمان سنجشه که اون فکر نکنم مهمه باشه کد یه بار مصرفه بعدا دوباره شماره رو میزنی کد میاد
حالا اگه خیلی نگرانی ببر کافینت چکش کنه چون کافینتها زیاد ثبتنام انجام دادن احتمالا سر در بیارن