2777
2789
عنوان

فضای دانشگاه

197 بازدید | 16 پست

بنظرتون دانشگاه چجوریه من امسال احتمال داره برم دانشگاه رشته کار و دانشم و کنکور لازم نیست بدم ،  ومیخوام بهم کمک کنید که دانشگاه چجوری ، تایم ساعتاش چجوریه ، میشه گوشی بیاریم تو دانشگاه ؟ هنوزم تو دانشگاه مثل دبیرستان صندلی چوبی دارن یا ی جور دیگس ، تو دانشگاه که کار و دانشه پسر و دختر قاطیه ؟ ، مثلا تایم کلاسا هنوزم از ۷تا ۱۲ظهر هست؟ هنوزم استادا توی حضور و غیاب حساسن و نمره انظبات دارن یا دلبخواهیه برم کلاس مثلا از ۹تا ۱۰ مثلا اصلا حال ندارم نمیرم کلاس ، فردا مثلا میرم ، 

😂😂😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه دانشکده فنی با دیپلم کاردانش مبخوای بری تک جنسیتیه

گوشی ازاده ولی همه استادا اوکی نیستن سر کلاس با گوشی کار کنی ممکنه گیر بدن

دولتیا نسبت ره حضور غیاب حساسن تقریبا با توجه به واحد هر درس غیبتای مجاز فرق میکنه اگه بیشتر بشه درست حذف میشه

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
یعنی نمیدونی تو دانشگاه میشه گوشی برد یا نه؟ خیلی بچه ای ک

میدونم اما حس میکنم استادا میگن بزارینش روسایلنت گوشیتونو اونوقت گوشی اوردن سر کلاس چه فایده داره با یوردنش 

یونیفرمت رو باید از اخرای مرداد سفارش بدی که تا ۱ مهر اماده بشه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

گوشی ببر🙄

من دانشگاه دولتی ام سر هر کلاس میتونیم ۳ بار غیبت کنیم بیشتر بشه حذفیم

ساعت ها هم متغیره لزوما از ساعت ۷ تا ۱۲ نیست ممکنه مثلا ی روز از ۲ تا ۵ عصر کلاس داشته باشی 

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)