2777
2789
عنوان

تنهایی

87 بازدید | 7 پست

قبلا ادمی اجتماعی بودم و هر جا میرفتم همه باهام گرم میگرفتن و تو جمع تنها نبودم هیچ وقت  چطور بگم از این ادمای پایه جمع بودم و اینا و همیشه خالم خوب بود 🙂

الان کلا برعکس شدم 

البته خودم دوست دارم اینطور نباشه نمیدونم چم شده  دست خودم نیست

نمیگم دور و بریم ادمای بدین و اینا خیلیم خوبن

ولی منم جاشون بودم دوست نداشتم با ادمی مثل خودم حرف بزنم😔چرا یکی که حال روز و شبش دست خودش نیست و همیشه با دیگران باشه بهشون استرس میده همش مشمل و کرفتاری  نباید تنها باشه؟ 

اودم تو سایت شاید از تنهایی درام که اونم نشد... 

فقط دوست دارم اینو بگم یکم خالی شم💔

یعنی آدما دوستت ندارن یا خودت دلت نمیخواد باهاشون حرف بزنی؟

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم الان از قبلم خیلی تنها تر شدم .ولی راضیم چون بیشتر میتونم به خودم فکر کنم حیف وقتی که برا آدما م ...

هوم  شایدذاینطور بهتر باشه

ولی من اذست میشم با تنهایی چون میشینم هی رو خودم عیب میزارم

بجای این کارا بگو دنیا که به دردم نخورد یه کار برا آخرتم کنم بخدا ج میده

خدایی نشستم دوره مجازی خدا شناسی و اینا شرکت کردم نمیدونم دوره بینهایت و شنیدی یانه

اینطور شدم که اشکال نداره بهتر که اینطوری عستی تهش با بقیه حرف نمیزنی غیبت نمیکنی😭😂

خدایی نشستم دوره مجازی خدا شناسی و اینا شرکت کردم نمیدونم دوره بینهایت و شنیدی یانه اینطور شدم که ا ...

بخدا من هر وقت کار دنیایی پیش نمیره یا نمیتونم کاری بکنم اینو نیت میکنم اونم خدا درستش میکنه