zahrannnnn مدیر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 106 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 29 پست سلام بچه ها خوبین من الن ۸ روزه عمل کردم دیروز رفتم تانبون هامو کشیدم الن ک دقت کردم یه چیز دیگه ام تو بینیمه ب استخونم چسبیده انگار این چیه مگه فقط یه تانبون نمیزارن ؟ 1403/01/30 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aynaz_darkk عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 2057 ن منصرف نشو عین برق باد میگذره بابا باشه باشه #️⃣لطفا مخالف نظر منی ریپ نزن
zahrannnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 106 نمیدونم والا برای من غضروف زیاد اومد انداختم دور😀 عا میگم ک میشه تو بینی هم اسپیلنت بزارن هم تانبون ؟
ninininja عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 9454 اخه سفیده پلاستیکیه بخیه نیستش خونم ک قرمزه بزرگه برو دکتر بذار اون برات درش بیاره ، دوستم بینیشو عمل کرد بعد فکر کرد یه لخته خون خشک شده بهش دست زد و کشیدش ، نگو یه بخیه بود یه بلایی سرش اومد که 🥹🥹
zahrannnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 106 برو دکتر بذار اون برات درش بیاره ، دوستم بینیشو عمل کرد بعد فکر کرد یه لخته خون خشک شده بهش دست زد و ... اووو تفلی مبگم ک ورمش برا تو چقدر طول کشید تا بخوابه ورم بینیت؟
ninininja عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 9454 اووو تفلی مبگم ک ورمش برا تو چقدر طول کشید تا بخوابه ورم بینیت؟ من عمل نکردم ، ولی از دوستامو خواهرم و خواهر شوهرم که عمل کرده مراقبت کردم 😅تا یک سال روی هیچی حساب نکنبعد یک سال تازه شکل اصلی بینیتو میبینی ، برای بعضیا یک سال و نیم طول میکشه
zahrannnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 106 من عمل نکردم ، ولی از دوستامو خواهرم و خواهر شوهرم که عمل کرده مراقبت کردم 😅 تا یک سال روی هیچی حس ... یعنی یه سال ورمش انقدر زیاد میمونه یا هی کمتر میشه ب ندرت ؟
ninininja عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 9454 یعنی یه سال ورمش انقدر زیاد میمونه یا هی کمتر میشه ب ندرت ؟ هی کمتر میشه ، ولی شکل اصلیش وقتی دیگه ورم نداشته باشه بعد از یک ساله
zahrannnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 106 هی کمتر میشه ، ولی شکل اصلیش وقتی دیگه ورم نداشته باشه بعد از یک ساله خدا کنه حدقل بیشتر ورمش بخابه برا من ک خیلی ورم داره دو برابر دماغ خودم
ninininja عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 9454 خدا کنه حدقل بیشتر ورمش بخابه برا من ک خیلی ورم داره دو برابر دماغ خودم درست میشه 💓
دخی_پاییز عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1098 تامبون کشید حس بدی داشت؟ اصلا برا من راحت نبود تامپون کشیدن تا نیم ساعت خون از دماغ و دهنم میومد وقتی تامپون کشید خیلییی حالم بد شد😢😢😢
zahrannnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 106 اصلا برا من راحت نبود تامپون کشیدن تا نیم ساعت خون از دماغ و دهنم میومد وقتی تامپون کشید خیلییی حالم ... من اینجوری نبودم اصلن ولی از کشیدن بخیه خیلی میترسم
دخی_پاییز عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1098 من اینجوری نبودم اصلن ولی از کشیدن بخیه خیلی میترسم منم هنوز بخیه نکشیدم گچ هم درنیوردم ولی برا تامپون دراوردن مرگو دیدم نیم ساعته حالم بد بود تا مرررگگگگ رسیدم از دهن و دماغم خون میومدحالا برا دراوردن گچ باید باز برم تهرانهوووففففف
zahrannnnn مدیر استارتر عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 106 منم هنوز بخیه نکشیدم گچ هم درنیوردم ولی برا تامپون دراوردن مرگو دیدم نیم ساعته حالم بد بود تا مرررگگ ... من همشون انجام دادم سخت نبود
دخی_پاییز عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1098 من همشون انجام دادم سخت نبود من گچ و بخیه رو کشیدم دراوردن گچ درد داشت حتا کشیدن بخیه تا حدی که گریم گرررفتتت😐ولی خود عمل راحت بود و هیچ دردی نداشتبعدش سر تامپون کشیدن و گچ و بخیه درد داشت😑