2777
2789

خدا از حق خودش میگذره ولی از حق مومن نه 

اگر... 

عصبی بودی

ناراحت بودی

حواست نبود 

... 

آبرو ریختی منتظر باش📌

تو نمیتونی کسیو قضاوت کنی

بفهمممم

اگردیدی کسی نیمه شب گناه کرده طلوع آفتاب ب یادش نیار شاید توبه کرده باشه (علی(ع) 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
منو قتل و عام کردی با عنوانت 🤣🤣🤣😱

😂😂😂

بخدا بده 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم چی شده با این عنوان

موزونی هستی برا خودت😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ولی خیلیا نمی پذیرن با قضاوت ها و دل شکستن هاشون چقد سنگینی و گره تو کار و روزی شون ایجاد کردن که الان یادشون نیست

بعد میان فرافکنی‌میکنن بختم بسته طلسمم کردن 

نمیگن اخلاق بد خودش بستگی میاره

این زبان ما خشم ما خودش بستگی میاره

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

درست میگید .👌🏻 

انشالله خدا بهمون عمری بده که بتونیم جبران کنیم بازم به رحمت و مهربانی خدا توکل میکنم . 🌸

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خداروشکر میکنم هر کی خواسته به هر نحوی بهم ضربه بزنه سپردم به خدا و به بدترین شکل تقاص پس داده

یه نفر بود سر یه جریانی مثلاً خواست آبروی منو ببره شوهرش سرطان روده گرفته الان میگه چرا من

یه نفر هم بود اومدن خونمون مادرش برگشت به بابام گفت ما میریم هر وقت جهیزیه برای دخترت خریدی میاییم 🙂💔 صدای شکستن قلبمو با گوشهای خودم شنیدم

یک سال بعد همه چیزشو سر قرعه کشی باخت و الان تو سی متر جا زندگی میکنه اونم اجاره ای

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خداروشکر میکنم هر کی خواسته به هر نحوی بهم ضربه بزنه سپردم به خدا و به بدترین شکل تقاص پس داده یه ن ...

منم میسپرم به خودم ولی خودمم باهاش نابود میکنم چون نمیتونم ارز حرف مفت بگذرم خود خوری میکنم اونی که گفته ککشم نمیگزه 

خداروشکر میکنم هر کی خواسته به هر نحوی بهم ضربه بزنه سپردم به خدا و به بدترین شکل تقاص پس داده یه ن ...

یکی بهم گفت از سر حقوقت میخای جهاز بخری؟؟ قسطاش بیاری زندگی پسر مردم؟ 

خیلی دلم شکست

دیگه سالها گذشته در کل خوب شد بهم خورد تمام شد بی شعوری بود در نوع خودش 

خیلی خندیدم خدا حفظت کنه 🤣🤣🤣

😁❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم میسپرم به خودم ولی خودمم باهاش نابود میکنم چون نمیتونم ارز حرف مفت بگذرم خود خوری میکنم اونی که ...

منم  ... کلا خیلی خودم سرزنش میکنم مخصوصا مسایل مالی خیلی تحقیر شدم تو دلم میگفتم خب ندارم دیکه اینم بخت ماست تلاش کردم نشد

ولی خیلیا نمی پذیرن با قضاوت ها و دل شکستن هاشون چقد سنگینی و گره تو کار و روزی شون ایجاد کردن که ال ...

همین دیگه 

هم ی نفر دیگه رو داغون میکنن 

بعدم هرچی میخورن نمیفهمن از کجا بوده 

درست میگید .👌🏻  انشالله خدا بهمون عمری بده که بتونیم جبران کنیم بازم به رحمت و مهربانی خدا ت ...

انشالله