2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 30 پست
چرا ؟  بنظرم جوابشو بده چون کارت بی دلیله

خودمم نمیدونم😔حدود۸سال ازم بزرگتره،یخورده دیدگاه مون نسبت به این مسائل باهم فرق داره مثلا وقتی این شرایط برای اون پیش بیاد میگه خوشحالم که داری درس میخونی و فقط بهم بگو که حالت خوبه و تماام،ولی من اینجور نیستم میگم حتی اگه درس هم میخونه باید پیامی بده نه اینکه فقط آخر شب بیاد یک شب بخیر بگه...واقعا نمیدونم مقصر بودم یا نه؟!یجورایی دارم اینجور فکر میکنم که ارزش من براش شده به اندازه چک کردن کانال های گوشیش که وقتی اونا رو چک میکنه به منم یک پیامی میده...

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟  بنظرم جوابشو بده چون کارت بی دلیله

خودش میگه واسه امتحانش هست و به هم ریخته و... بعدش خوب میشه اما تصمیم گرفتم تا روز امتحانش یعنی دو هفته دیگه جوابشو ندم و سین هم نزنم...نمیدونم کارم درسته یا نه؟!

ب نظرم اشتباهه

آره شاید بگه الان شرایط بدی بوده تنهاش گذاشتم و...درصورتی که واقعا موفقیتش رو میخوام...پس فردا جوابشو میدم،آخه حس میکنم اصلا براش مهم نیست چون این مدت که جوابشو ندادم فقط صبح روز اولی که قهر کردم بهم گفت تلافی کردی و... و روز بعدهم ویس داده بود و دیروز استیکر گریه و شبش پیام نداد و صبح امروز گفتش که کجاییی؟!و تا آخر شب باز پیام نمیده،خودش میگه گوشی رو روی حالت پرواز میزاره 

ب نظرم اشتباهه

از طرفی خودش یک ماه همش میگفت رل بزنیم و...جواب منم نه بود،بالاخره راضی شدم و همون روز گفت که رل رو موکول کنیم بعد امتحانش چون اونجور که باید بهم نمیرسه و...،چون بالاخره منم انتظاراتی داشتم،ولی خودم گفتم نه عیب نداره زیاد ارتباط نداشته باشیم ولی الان اصلاااا،جوری که برگشتم خوابگاه فقط صبح پرسید امروز برمیگردی خوابگاه؟و دیگه هیچی نگفت که هر وقت رسیدم پیام بدم و...،الانم آقا گند میزنه و تهش استیکر قلب میفرسته که یعنی دوستت دارم و...

فک میکردم کمتر باشید😐😂

اولین رابطم هست بهش هم گفته بودم نزاره اذیت شم و ارتباطمون برام تجربه بدی بشه ولی این شد نتیجش😔🥲