2777
2789
عنوان

قرص لتروزل

249 بازدید | 11 پست

سلام دوستان... من پلی کستیکم بخاطر همین برای بارداری مجبورم قرص تخمک گذاری بخورم..5ماه کلویفن خوردم فولیکولای خوبی هم داشتم اما نشد..عکس رنگی هم دادم مشکلی نبود شوهرمم سالمه..این بارکه رفتم دکتر گفت دیگه کلومیفن نخور لتروزل بخور.. بنظر شما بااین که من باکلویفن فولیکولای خوبی داشتم حالالتروزل بخورم فرقی داره..اخه شنیدم کلویفن قوی تراز لتروزله.. 

ببخشید طولانی شد..

خدایا شکرت...فقط همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس شنیدم یا شما هههه لتروزل قویتره من بنظرم علاوه براینا خودتون ورزش کنید چیزهای گرم مثل خرما و فلفل سیاه و دارچین وعسلل و...بخورید.استرس هم نداشته باشید از همه مهمتر استغفار و نماز ودعا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

من برعکس شنیدم یا شما هههه لتروزل قویتره من بنظرم علاوه براینا خودتون ورزش کنید چیزهای گرم مثل خرما ...

همه اینکارو رو میکنم...ولی استرسیم شدید  

خدایا شکرت...فقط همین

سلام عزیزم .... منم یک دوره کولو مصرف کردم اصلا هیچ واکنشی نداشتم بعد دکترم فورا عوضش کرد و لتروزول داد رفتم سونو گفت خیلی خوبه و برای این ماه کلی امید داشت .... فک نمیکنم قدرت برای همه یکی باشه بستگی ب بدن هر خانومی داره ک ب کدوم یکی چطوری و تا چ حد تحریک بشه و پاسخ +بده. 

انشاالله ک هر دومون با لتروزول مامان میشیم ...

سلام عزیزم .... منم یک دوره کولو مصرف کردم اصلا هیچ واکنشی نداشتم بعد دکترم فورا عوضش کرد و لتروزول ...

واکنشی نداشتی. منظورت اینه که فولیکات بالغ نشدن؟ اخه من باکلومیفن فولیکولای خوبی داشتم امانمیدونم چرانمیشد.. توکل برخدا این ماه این قرصو بخورم ببینم چی میشه...التماس دعا عزیزم.

خدایا شکرت...فقط همین
واکنشی نداشتی. منظورت اینه که فولیکات بالغ نشدن؟ اخه من باکلومیفن فولیکولای خوبی داشتم امانمیدونم چر ...

درسته ... فولیکول چندان خوب نداشتم 

انشاالله ک این ماه میشه برا جفتمون 🤗

محتاجیم ب دعا عزیزم 

دوستان کلومیفن برای تحریک تخمک ها قوی تره، یعنی معمولا منجر به بیش از 1 فولیکول بالغ میشه.لتروزول تعداد فولیکول هاش کمتره ولی کیفیتشون بهتره.ضمن اینکه کلومیفن دیواره رحم رو نازک میکنه ولی لتروزول برعکس،ضخیم میکنه.