2777
2789
عنوان

خانمهایی که خیلی خوشگل هستید بیاین

291 بازدید | 24 پست

واقعا زیباییتون خیلی تو سرنوشتتون تاثیر مثبت داشت؟

تو هر جمعی که باشید ازتون تعریف میکنند؟ کلا رفتار مردم چه تغییری می‌کنه وقتی چهرتون رو می‌بینند؟ 

اینکه میگن خوشگلا اکثرا شانس نمیارن و زندگی معمولی یا حتی پایین تر دارند برای دلداریه یا واقعا همینه؟

کسی هست با وجود زیبا بودن باز هم شوهرش دوستش نداشته باشه؟

(ببخشید سوالا زیاد شد😁)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من داشته

ولی مامانم از من خیییییلی خوشگل تر بود 

نمیتونم اینجا عکسشون بفرستم وگرنه هرکسی میبنیه میگه واااااو این مامانته؟؟؟

ولی بیچاره پیشونی نداشت 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

منم خوشگل نیستم ولی کسی را میشناسم که  خیلی خوشگل بود وبراش دردسر شده بود.

چون همه نگاه معنا دار بهش داشتند وشوهرش هم همیشه نسبت بهش شکاک بود.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

آره برای من که درست بود ، سیاه بخت شدم ، 

انقدررررر خوشگل بودم‌‌ همه از زیباییم انگشت به دهن می موندن البته میگم خوشگل بودم ، همه میگفتن تو با اینهمه زیبایی باید زن رئیس کنگ میشدی و..... 

اما الانم سنی ندارم ولی هیچ زیبایی ندارم انقدر غصه‌خوردم ،جوش زدم‌هیچی ازش نمونده داغون شدم 

برا من داشته ولی مامانم از من خیییییلی خوشگل تر بود  نمیتونم اینجا عکسشون بفرستم وگرنه هرکسی ...

میشه جزئی تر بگی

مثلا چه اتفاقات خوبی تو زندگیت بوده که صرفا به خاطر زیباییته

به نظرت زیباییت مهم ترین ویژگیته؟

دیگران همیشه میگن که خوشگلم تعریف از خود نباشه

بله تاثیر مثبت داشته همسرم خیلی دوستم داره و خیلی اخلاقمو تحمل کرده

رفتار مردم هم خیلی خیلی تغییر میکنه وقتی چهره رو ببینن ولی در حقیقت به این نتیجه رسیدم که آدما فقط بخاطر ظاهرت باهات خوبن و باطنت ارزشی نداره و یه روزی همین ظاهرم از بین میره متاسفانه

من اصلا خودم رو خوشگل نمیدونم یه چهره ای مثل آنا د ارماس و مگان فاکس و اینا رو می‌پسندم. ولی همسن های خودم چهره های کره ای و چشم بادومی رو می‌پسندند برای همین به من میگن خوشگل هر چند طبق معیار های خودم و خانم های سن بالاتر اصلا خوشگل نیستم😅. 

راستش آره. همه میگن نه ولی زیبایی خیلیییی تاثیر داره. اصلا همه به یه چشم دیگه بهت نگاه میکنن هم تاثیر مثبت داره هم منفی، مثلا بعضیا حسادت میکنن و حتی راحت اعلام میکنن.

اون یکی سوالتون هم که آره مثلا یهویی توی باشگاه یا آرایشگاه بهت میگن چقد پوستت خوبه یا چقد خوشگلی. تعریفای پسرا هم خیلی زیادن ولی حساب نمیکنم اونا از روی هولی ان و فقط همین.

ببین اکثر خوشگلا چون وقتی قیافه دارن دیگه درسشونو درست نمیخونن یا اخلاقشونو درست نمیکنن برای همین سرنوشت بدتری دارن ولی اگه روی این موارد هم کار کنن خیلی سرنوشتشون بهتر از بقیه ست. 

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.