من خواهرم نه خوبه نه بد ؛بیشتر حواسش به دختر و شوهرشه ؛الان مسافرته ماشینشون خالی بود میشد منو و بچم هم بریم ؛ولی از این کارها نمیکنه هیچوقت؛غیر مستقیم گفتم گفت بچم باید اون پشت راحت بخوابه ؛حالا بزرگم هست یه دختر ۱۲ ساله!منم شوهرم فعلا شاگرد نداره هیچ جا نمیتونیم بریم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شایدم مشکل از رفتار ماست خواهر منم همراهم نیست همراه بودن پیشکش، حداقل سنگ انداز ...
من توقع زیادی ندارم وقت دلم میخواد وقتایی که خواهرام یا مادرم میرن خونشون به من هم بگن منم برم چون همش تو خونه تنهام با پسرم حوصلمون سر میره خیلی خوشحال میشم کسی دعوتم کنه، خونم هم نمیان زیاد☹️
بر عکس من دختر آرومی بودم ولی خواهر سرکش دارم تو خونه بند نیست عین پسراست اخلاقش تند نمیشه باش حرف زد ..گفتیم ولش کن خوش بگذرونه ببینم راه به کجا میبره ..
من خواهرم نه خوبه نه بد ؛بیشتر حواسش به دختر و شوهرشه ؛الان مسافرته ماشینشون خالی بود میشد منو و بچم ...
منم یروز بخوام با شوهر ایندم برم مسافرت ترجیح میدم هیچکدوم از اعضای خانوادم باهام نیان چون اصلا بهم خوش نمیگذره از بس همیشه تو قیافن و غر میزنن و حالیشون نیست همراه باشن