2777
2789
عنوان

خمیردندون❌️

1447 بازدید | 22 پست

یه خمیر دندون خوب که دندون رو سفید کنه پیشنهاد میکنین؟

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

فارمد

اما استفاده مداوم خمیر دندانهای دارای سفیدکننده توصیه نمیشه.

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فارمد اما استفاده مداوم خمیر دندانهای دارای سفیدکننده توصیه نمیشه.

ممنون عزیزم❤️

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین یا در تاپیک سوالات ارایشی ازم بپرسید💄🎀

چالش عکس کودک😍

شماره80

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

بیشترین لایک350به بالا😍

نفر اول300تومن

نفر دوم 200تومن

و نفر سوم 100تومن 

مهلت چالش تا 30ام⚘️🌹

عکس فرزندتو به این آیدی بفرس

@toran_gz

عزیزم بچم سی تا رای کم داره تا برنده بشه وقتی هم نمونده ممنون میشم رای بدی بهش شرکت کننده شماره 80

چشم عزیزم

مارویس ،سنسوداین

مرسی عزیزم

سنسوداین دارم 

مارویس بهتره؟

خمیر دندون بدون فلوراید بگیرید 

اسم مارک خاصی تو ذهنم نیست از دکتر بپرسید 

ی چیزی هم کسی بهم گفت 

گفت انتهای تیوپ خمیر دندان ی نوار هست به رنگ های مختلف از سبز تا سیاه این مقدار ماده شیمیایی خمیر دندون رو میگه

خمیر دندون سفید کننده طی بلند مدت به مینای دندون اسیب میزنه 

سیگنال برای مواقعی که میخوای دندون سفید شه

سنسوداین هم سفید کننده نیست و برای دندونای حساس و استفاده بلند مدته که به دندون اسیب نمیزنه