2789

هوافضا..افرین پس معلومه دختر بااستعدادوباهوشی هستی .وقتی محکم باشی و توی خواسته هات جدی باشی اوناهم جدیت میگیرن.فوقش کتکت میخوان بزنن مثلا..ببین کنکورتوبده خیلی خوب بخون ک تربیت معلم قبول بشی.بعدشم توی دوران دانشجویی که حقوق داری و خوابگاه داری که منظورم اینه ازلحاظ مالی هم توی دوران دانشجویی روپاخودتی .قبول شو برو اصلا دیگه برنگرد تاوقتی که اونجوری رفتارمیکنن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گفتم تربیت معلم برااینکه دانشجویی حقوق داری و وابستشون نیستی که بخواد اذیتت کنه بگه پولی بهت نمیدم .یاهرراه سالم دیگه ک میدونی خودت.ولی اینجورمنفعل نباش .وقتی سنت بره بالا میخای به خودت بگی پدرم نزاشت؟ برای خواسته هات بجنگ کتک بخور یاهرچیز دیگه.

گفتم تربیت معلم برااینکه دانشجویی حقوق داری و وابستشون نیستی که بخواد اذیتت کنه بگه پولی بهت نمیدم . ...

پدری ک کتک میزنه با پدری ک من دارم کل حرفامو میزنم بهش گوش نمیکنه اصلا توجه نمیکنه از کتک هزار بار بدتره خیلی بدتره خیلیی جفتشون ی ظلمه 

پس خداروشکر ک اهل کتک نیس چون ممکنه ادم ناقص بشه توهمین کتکا..پس عزیزم ی قدم جلویی.محکم وجدی باش کاراتو پیش ببر قدم اول هم دانشگاس هرررررکاری میدونی بکن تا بتونی دانشگاه بری.عاجزانه و ملتمسانه ازش نخواه.جدی‌و محکم باش.فقط وفقط به شدنش فکرکن.کفش آهنی بپوش که بری دانشگاه.مرگ یبار شیون یبار برو نهایت تلاشتو بکن که بتونی به خواستت برسی.دیگه هم گریه نکن.بزار ی روی دیگرت رو ببینه پدرت.بفهمه که اینبار بادفه های قبل فرق داره