2789

هوافضا..افرین پس معلومه دختر بااستعدادوباهوشی هستی .وقتی محکم باشی و توی خواسته هات جدی باشی اوناهم جدیت میگیرن.فوقش کتکت میخوان بزنن مثلا..ببین کنکورتوبده خیلی خوب بخون ک تربیت معلم قبول بشی.بعدشم توی دوران دانشجویی که حقوق داری و خوابگاه داری که منظورم اینه ازلحاظ مالی هم توی دوران دانشجویی روپاخودتی .قبول شو برو اصلا دیگه برنگرد تاوقتی که اونجوری رفتارمیکنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گفتم تربیت معلم برااینکه دانشجویی حقوق داری و وابستشون نیستی که بخواد اذیتت کنه بگه پولی بهت نمیدم .یاهرراه سالم دیگه ک میدونی خودت.ولی اینجورمنفعل نباش .وقتی سنت بره بالا میخای به خودت بگی پدرم نزاشت؟ برای خواسته هات بجنگ کتک بخور یاهرچیز دیگه.

گفتم تربیت معلم برااینکه دانشجویی حقوق داری و وابستشون نیستی که بخواد اذیتت کنه بگه پولی بهت نمیدم . ...

پدری ک کتک میزنه با پدری ک من دارم کل حرفامو میزنم بهش گوش نمیکنه اصلا توجه نمیکنه از کتک هزار بار بدتره خیلی بدتره خیلیی جفتشون ی ظلمه 

پس خداروشکر ک اهل کتک نیس چون ممکنه ادم ناقص بشه توهمین کتکا..پس عزیزم ی قدم جلویی.محکم وجدی باش کاراتو پیش ببر قدم اول هم دانشگاس هرررررکاری میدونی بکن تا بتونی دانشگاه بری.عاجزانه و ملتمسانه ازش نخواه.جدی‌و محکم باش.فقط وفقط به شدنش فکرکن.کفش آهنی بپوش که بری دانشگاه.مرگ یبار شیون یبار برو نهایت تلاشتو بکن که بتونی به خواستت برسی.دیگه هم گریه نکن.بزار ی روی دیگرت رو ببینه پدرت.بفهمه که اینبار بادفه های قبل فرق داره