2777
2789
عنوان

فر گازم مدتیه صدا میده علتش چیه؟

29 بازدید | 8 پست

من حداقل ۳ باز در هفته مرغ سوخاری درست میکنم باهاش 

اما بعدش کاملا تمیز میکنم فر رو 

مارک داتیسه

حالا مدتیه صدا میده احتمال داره صدا از فن باشه بخاطر تجمع چربی؟فن رو چجور تمیز کنم

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

به حرفاش گوش کن شاید دلش پره 

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞                 امروز بیست و هشتم شهریور ماهه ، بیست رو از زایمانم و متن بالایی گذشته ، حالم خیلی خوبه😍کارای خونمو خودم میکنم ، کارای نی نی هم همینطور 😍 🥺♥️😍من یه مادر موفق هستم😍 دوست دارم ورزش رو شروع کنم که فعلا یکوچووولو خیلی خیلی کم شکمم و کمرم درد میکنه و بعد از درد و خونریزی چهل روزه حتما میرم باشگاه 😌💪🏻  توی این مدت همسرم خیلی حواسش بهم بود خدا خیرش بده♥️💕   امیدوارم روزی برسه که اندامم هم باز بتونم درست کنم💃🏻♥️

ببین صدا از کجاشه شاید چیز دیگه اییه

مثلا شاید جوجه چرخونه یا جاییش لق شده و میلرزه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین صدا از کجاشه شاید چیز دیگه اییه مثلا شاید جوجه چرخونه یا جاییش لق شده و میلرزه

نه توکاره و جاش محکمه . نمیدونم کجا رو بررسی کنم . فقط به داخلش دید دارم 

نه توکاره و جاش محکمه . نمیدونم کجا رو بررسی کنم . فقط به داخلش دید دارم 

نگفتم خودش میلرزه شاید جاییش و قطعه ایش لق شده

فامیل میان بده نگاه کنن

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
نگفتم خودش میلرزه شاید جاییش و قطعه ایش لق شده فامیل میان بده نگاه کنن

بله حق با شماست باید دقیقتر بررسیش کنم

ممنونم راهنمایی کردین عزیزدل💚

بله حق با شماست باید دقیقتر بررسیش کنم ممنونم راهنمایی کردین عزیزدل💚

فقط مراقب باشین یه وقت پت و مت رو نیارین ببینن که دیگه اجاق ندارین و طلبکار من میشین بی رو در بایستی بگین فقط عیبشو ببینین و دستش نزنین

فقط مراقب باشین یه وقت پت و مت رو نیارین ببینن که دیگه اجاق ندارین و طلبکار من میشین بی رو در بایستی ...

باشه . حواسم هست😁