2821
2789
حس ام میگه دبیری چون دبیری دوست داری بیش از حد.همسرت حس ام میگه آدم خوبیه و یک جایی تو یک فروشگاه مغ ...

منم بگو عزیزم حست درمورد من و ایندم چیه؟

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
عزیزم منم بگو🙏💞♥️  کی ازدواج میکنمممم  یکم راجبش بگو  خیلی نگران ایندمم  خ ...

خوشبخت میشی و یه فرد حس. میکنم تو فامیل دوستت داره و قصدش جدیه ولی دلت انگار باهاش نیست ولی آدم خیلی خوبیه برا ازدواج حس میکنم آخر امسال یا تو همین سال

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم لطفا جواب منم بده🥹 حسش تغییر میکنه بهم فکر میکنه یانه؟ امکان داره یه روز بیاد خاستگاریم یا ...

دوسعت داره و حس ام میگه جدیه واقعا میخواد برا ازدواج ولی رفتارهای یه کم آزارش میده

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
خوشبخت میشی و یه فرد حس. میکنم تو فامیل دوستت داره و قصدش جدیه ولی دلت انگار باهاش نیست ولی آدم خیلی ...

عه ؟! 

وضع مالیش چطوره اخلاقش ظاهرش ؟😂

حداقل بدونم همو نیه که فک میکنم😂💞♥️🙏

@خانمخوشگله    

آره ازدواجت نزدیکه حس میکنم خود بابات بهت میگه زودتر ازدواج کن یه فردی میاد که به دل بابات میشینه

دوسعت داره و حس ام میگه جدیه واقعا میخواد برا ازدواج ولی رفتارهای یه کم آزارش میده

@خوشگله خانم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
2790
2823
2791
2779
2792