2777
2789
عنوان

قلب سفید....!!! 😨

2294 بازدید | 15 پست

رنگ قلب ها واسه پسرا چه معنی داره واقعا؟ 😂

یه بنده خدایی پسرم هست 

دیشب داشتیم درمورد یه چیزی صحبت میکردم اخرسر چند تا قلب سفید فرستاد

اصلا ارتباط عاطفیی نداریم

بنظرتون منظورش چیبود؟ 

چرا همه چیو منظور دار میگیرین

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قلب سفید میفرستن که هم یه جورایی تشکر باشه یا احترام رو نشون بده و هم اینکه طرف مقابل فاز عشق و عاشقی برنداره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

چه جالب نمیدونستم اخه همین چندبار قرمز و صورتیم فرستاد😐 سنشم کم نیستا

😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

دوسشم دارما حالا نمیدونم دیگه این کاراش منظور داره یان😂😂

عزیزمممممممممممم😁

حرفا میزنیا باورکن قلب سفید چون دم دست تر اول بوده فرستاده اینا برای پسربچه های نوجوانه ک توجه میکنن 

سی ساله ها اصلا توجه نمیکنن 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
2790
2778
2791
2779
2792