2777
2789
عنوان

کاهش میل جنسی

121 بازدید | 9 پست

خانوم ها اگه هورمون های زنانه بهم بریزه میتونه باعث کاهش میل جنسی بشه ؟؟؟من الان تقریبا ۱۵ روزه که اصلا میل جنسی ندارم ودوست ندارم با همسرم رابطه داشته باشم .باید بگم که من خیلی میلم بالا بود .نمیدونم چم شده ؟؟؟ یعنی ممکنه تنبلی تخم دان گرفته باشم؟؟ برم دکتر زنان،؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای جوش حجامت رفتی؟

نه نرفتم احساس میکنم هورمونام بهم ریخته من قبل پریود هم سندروم شدید پیش قاعدگی دارم .واین که فقط یه مدته پریود هام ریتمش عوض شده دو روز اول خیلی شدیده بعد از روز سوم نمیاد  بعد چند ساعت میبینم نوار بهداشتی سیاهه یعنی اصلا انگار خون سیاه میاد

نه نرفتم احساس میکنم هورمونام بهم ریخته من قبل پریود هم سندروم شدید پیش قاعدگی دارم .واین که فقط یه ...

عزیزم طب سنتی بری اونجا معاینت میکنن خواهر شوهرم خوب شد البته با طب سنتی و پیاده روی تند

سلامتی و خوشبختی دخترم
خواهر شما چه طوری بود؟؟؟

خواهر شوهرم گفتم گلم. تنبلی تخمدان داشتن و نامنظمی پری خیلی تلاش میکرد باردار بشه در طول دو ماه از طب سنتی نتیجه گرفت و باردار شد البته گفتم کنارش هر روز پیاده روی تند هم میکرد خیلی تلاش کرد

سلامتی و خوشبختی دخترم