2789
عنوان

کامپوزیت

243 بازدید | 16 پست

من یکی از دندون جلوی هام پوسیده بردم دکتر گف باید شش تا از دندون جلویی هاتو کامپوزیت کنی یکیشو کنی بد دیده میشه شما تجربه ای دارید واقعا. بد دیده میشه شش تا دندون میشه ۲۰ تومن ما هم نداریم هم یکی دوتاشو کامپوزیت کنیم

من یه دندان پزشک میشناسم بهنرین تو ایران

دوستم خاست کامپوزیت کنه نذاشت کفت لمینت خیلی بهترا....

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم

کاش عکس دندوناتون رو میذاشتیم ولی عزیزم اگر بینشون فاصله نیستش لازم نیست همه رو کامپوزیت کنی فقط دو تای کنار هم رو کامپوزیت کن ولی رنگ دندون خودت رو انتخاب کن که اصلا معلوم نشه 

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یکی از دندونمو میخام بکنم میشه؟ 

هزینه اش یکیه بجاش لمینت کن

اون دندان پزشکه توضیح داد گفت لمینت مثل بتنه ولی کامپوزیت مثل چینیه زود میشکنه

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم
دوتا کنار هم چرا؟ 

عزمزمه دندون چندمتون پوسیدگی داره؟ همون یدونه رو درست کن 

ولی اگر اولی هستش کنارش هم درست کن چون جفت کنار هم باشه بهتره

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

اگر میتونی وام بگیر یا طلا داری بقروش ولی دندان هات درس کن الان هردندان کامپوزیت۳تومن میشه من چندسال پیش کامپو کردم خیلی خوب شد ۴تا دندان جلوییم

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

نه میتونم وام بگیرم نه طلا دارم🥺

بعضی دندانپزشکان قسطی هم کار میکنن پیدا کن برو

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️