2777
2789
عنوان

کسی لری یاسوجی بلده؟ بیایید لطفا

200 بازدید | 11 پست

یه جمله میخوام که عاشقونه نباشه زیادی میخوام معنیش رو از دوست پسرم بپرسم  بگید همتون. واینکه مردهای لری یاسوجی چه مردهایی هستند؟ 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ما بپرسی بعد بری از اونم بپرسی؟ ک چی بشه بیکار بی اعصابن و غیرتی ولی جالبه ک حجاب براشون مهم نی ...

نه شما بگید من معنیش رو از اون میپرسم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
خب بیا معنیشم خودم بهت میگم 😂 تیه کال  گل یه شری من پوزته  😂

یعنی چی؟ 

برو از خودش بپرس نمیگم 

چیز بدی نباشه 🥲

از ما بپرسی بعد بری از اونم بپرسی؟ ک چی بشه بیکار بی اعصابن و غیرتی ولی جالبه ک حجاب براشون مهم نی ...

اره دقیقا درست میگید مثلا غیرتین ولی به حجاب زنشون اهمیت نمیدن شایدم یجورایی خوششون میاد خانمشون بی حجاب بگرده  نمیدونم این دیگه چه جور غیرتیه