2777
2789
عنوان

پلی کستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 55 پست

چه تاپیک خوبی

منم این ماه فهمیدم تنبلی دارم هفتمین ماه اقداممه خدا کنه این ماه جواب بگیرم خسته شدم 

تازه همسرمم تعداد وتحرک اسپرمش کمه 

موندم چ کار کنم

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   

دوستان تو همین تاپیک بمونین و همین جا نظراتتون و بذارین تا استفاده کنیم

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه منم پلی کیستیکم یه سال و سه ماه اقدام کردم این ماه عکس رنگی انداختم که جواب  اونم خوب بود نمیدونم چرا چند دورس باوجود فولی خوب باردار نمیشم

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
سلام به همه منم پلی کیستیکم یه سال و سه ماه اقدام کردم این ماه عکس رنگی انداختم که جواب  اونم خ ...

عزیزم همسرت آزمایش داده؟

من گاهی احساس می کنم ی چیزایی مثل حباب تو پهلوم می ترکه 

کسی می دونه علتش چیه؟

دوستان عزیز عرق فراسیون رو حداقل یک ماه امتحان کنید

تو مدتی که به دوستان این عرق رو معرفی کردم خیلی از آنها

کیست سینه و تخمدانشون آب شده

کسانی که فقط با قرص و آمپول پریود می شدند مشکلشون حل شده

نامنظمی پریودی و کم و زیاد بودن آن رفع شده

عفونت های شدید رارفع کرده

کسانی که سالیان زیادی( 10 سال-12 سال-6 سال و....) باردار نمی شدند با این عرق شکر خدا باردار شدند

تخمدان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان خوب شده

البته به شرطی که این عرق کاملا سنتی باشه و به مقدار لازم خورده بشه اثرگذاره

چرا به جای داروهای شیمیایی یک بار این عرق رو امتحان نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟

این لینک نظرات دوستان رو نوشته و با خیال راحت می تونید خریداری کنید

http://www.ninisite.com/discussion/topic/372843/ترشی-شیرازی-آبلیموی-تازه-شیراز-آبغوره-شربت-تابستانی-عرقیات-باارسال-رایگان-به-س

عرقیات باغ گلهای شیراز(تمام عرقیات دارویی و معطر. ابلیمو . ابغوره. شربت ها)

ارسال رایگان به سراسر کشور

09174444261

اگر به این شماره اس ام اس اعلام کنید تا عضو گروهتان کنند

من گاهی احساس می کنم ی چیزایی مثل حباب تو پهلوم می ترکه  کسی می دونه علتش چیه؟

بخاطر قرصاس منم اینطوری ام

خدا جونی مرسی که منو به آرزوم رسوندی حالامیشه دوست جونیامم زیاد منتطر نذاری 🙇🙇🙇🙇
بله  اون سالمه فقط خودم مشکل دارم

باز خوش به حال شما من همسرمم مشکل داره موندم توش باز خودم بودم جهنم هر قرص ودوا ودرمونی و میرفتم دنبالش اما مردارو که می شناسی اصلا تن به این کارا نمیدن همش میگن صبر کن انگاری عمر نوح داریم

خدا خودش به حالمون رحم کنه من که دیگه تحمل ندارم.