2821
2789
کاش میدونستم این مشکل دارم اصلا ازدواج نمیکردم الان تو برزخم    

الان علائم این بیماری رو مطمعنی خودت هم داری ؟ یا صرفا تلقین هست ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان علائم این بیماری رو مطمعنی خودت هم داری ؟ یا صرفا تلقین هست ؟

خودم ندارم خداروشکر دکتر گفته باید آزمایش ژنتیک بدم تا صددرصد معلوم بشه من ناقل هستم ،یا با جهش ژن اینجوری شده

وقتی فهمیدم چنتا دکتر رفتیم وهمشون همینو گفتن خیلی شرایطم سخته

همه بیماری ها که منشاشون از مادر نیست که ...

بنظرم خودت مشکلی نداری 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من تهران ازم خون گرفتن باور میکنی از استرس غش کردم 

نه بابا بیخیال ... زندگی رو خیلی سخت نگیر به خودت 

خودتو مقصر همه مشکلاتتون ندون

اونای که بچهاتون سالم هستن خدارو فقط شکر کنید ،هیچ وقت ناشکری نکنید بزرگترین نعمت سلامتی خودتون عزیز ...

درسته و چقدر یادآوری اینطور موضوعات قشنگه  

نه بابا بیخیال ... زندگی رو خیلی سخت نگیر به خودت  خودتو مقصر همه مشکلاتتون ندون

از استرس اینکه جواب آزمایش بیاد بگن تو ناقلی دیگه شوهرم شب روز برام نزاره اینجوری شدم که اصلا پول واریز نکرد اونام رونمونه خونم کار نکردن

از استرس اینکه جواب آزمایش بیاد بگن تو ناقلی دیگه شوهرم شب روز برام نزاره اینجوری شدم که اصلا پول وا ...

اوه 

درکت میکنم 

درسته و چقدر یادآوری اینطور موضوعات قشنگه    

قبل اینکه این ماجرا بدونم نمیدونید چقدر خوشحال بودم ،همیشه بخاطر بچهام خداروشکر میکردم الانم میکنم ،من به پسرم افتخار میکنم امروز ده بار دستمو بوسیده چشم هام لپم تو سرم بیشتر از ۲۰۰ بوسم کرده خیلی مهربونه ،چقدر سخته که باید زره زره آب شدنش ببینم 

قبل اینکه این ماجرا بدونم نمیدونید چقدر خوشحال بودم ،همیشه بخاطر بچهام خداروشکر میکردم الانم میکنم ، ...

الهی که بحق امام رضا گل پسرت شفا پیدامیکنه.تاپیکات رو خوندم چقد گریه کردم چقد منووتو شبیه همیم منم ی سال خورده ایه که بیماری پسرم رو فهمیدم خیلی سخته واقعا خدا برا هیچ کس نخواد همچین چیزی رو😭😭

الهی که بحق امام رضا گل پسرت شفا پیدامیکنه.تاپیکات رو خوندم چقد گریه کردم چقد منووتو شبیه همیم منم ی ...

سلام دوست عزیز ممنونم انشاالله توکلم بخداست، شما بچتون بیماریش چیه 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز