2821
2789
[QUOTE=335779390]دیگه بچه ی سوم واقعا زیاده  البته نظر شخصیمه ولی لطفا اگه بضاعت مالی اش رو دار ...

اگه میتونید برای بچه هاتون زندگی مرفه ای رو رقم بزنید از لحاظ روحی و روانی و به خصوصصصصص مالی  بیارید به ویژه برای پسر نازنینتون که حتما باید یه بودجه ویژه ای کنار بذارید

Feminist /Girl’s Girl/برای سالم موندن مامانم دعا میکنی🥺😘

من مادر بزرگم ۷ تا بچه داره الانم نزدیک ۹۰ ساله عمر کرده ماشالله نه پوکی استخوان نه هیچ بیماری دیگه فاز اینا که تا یه بچه میاری برای دومی میگن بدنتو داغون میکنی دندونات میپوسند فلان و بهمان درک نمیکنم اینا همیشه تو کامنتای تعداد بچه همیشه می دیدم خواستم یادآوری کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیل قصد بچه سوم چیه؟

من دوتا بچه دارم که متاسفانه پسرم دیستروفی دوشن داره ،یکی اینکه پسرم میگه آرزو دارم داداش داشته باشم ،یکی همسرم گاه گداری میگه بچه سوم میخوام من اصلا بچه دوم هم ناخواسته باردار شدم وگرنه بچه سوم نمیخواستم

انشالله پسر گلتون شفا بگیرن و خوب بشن.ولی تاپیکهای قبلتون دیدم، همسرتون یاور خوبی نیستن

ببین همسرم واقعا خوب نیست بخاطر همین تصمیم گیری برام خیلی سخته ،ممنونم از دعای خیرتون 

من دوتا بچه دارم که متاسفانه پسرم دیستروفی دوشن داره ،یکی اینکه پسرم میگه آرزو دارم داداش داشته باشم ...

ازدواجتون فامیلی بوده ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اره منم از همین کاری شوهرم میترسم ولی خانوادش نشستن زیر پاش از وقتی مشکل پسرم فهمیدن همش میگن بچه بی ...

کارشون درست نیست 

شما به حرفای اونا توجه نکن 

مشکلات زندگی خودتو کمتر کن و بعد به بچه سوم فکر کنید

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

خانواده شوهرم اون موقع که شوهرم پول نداشت منو همسرم از خونشون بیرون کردن الان که پولدار شده اومدن چسبیدن بهش تا میتونه براشون  خرج میکنه ی برادر شوهر کوچیک دارم ،همسرم خرج مدرسه اش میده واصلا برا من خرج نمیکنه ،فقط برا بچها پول میده ،برادر شوهر بزرگم با پدرشوهرم از مریضی پسرم خوشحال هستن من بعضی وقتا تودلم میگم بزار بچه بیارم که خرج بچه خودش بکنه ،وبعضی وقتا یاد کاراش میفتم میگم بچه ام بیارم براش اون بچه ام بدبخت میکنم واقعا سر دوراهی موندم

ازدواجتون فامیلی بوده ؟

نه اصلا ما باهم کاملا غریبه بودیم ، دکتر به همسرم گفته این بیماری از مادر به بچه رسیده اونم بدو بدو به خانوادش گفته اونام تا منو میبینن شروع میکنن زخم زبون زدن

نه اصلا ما باهم کاملا غریبه بودیم ، دکتر به همسرم گفته این بیماری از مادر به بچه رسیده اونم بدو بدو ...

غیر این رفتار کنن ، تعجب انگیزه 

اما خب دکترت هم نباید به همسرت میگفت 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز