2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم چجوری راهنماییتون کنم ..اما ازتون خواهش میکنم برای سلامتی امام زمان و ب نیابت از حاجت روایی کل سایت .شفای جمیع بیماران ..عاقبت بخیری همه جوون ها و سپید بختیشون ..حاجت روایی جمیع مسلمین دورکعت نماز حاجت بخونین سلام منم ب آقا برسونین ک سخخخخخت محتاج دعام سهیلا.

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
چشم  ایشالا حاجت روا بشین

در پناه خدا .و زیارتتون قبول ان شالله

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
مممنون ایشالا حاجت روابشی 

پتو مسافرتی و ملحفه و لباس خنک و یکم دارو محض احتیاط ضد آفتاب هم ببر الان هوا گرمه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

سلام زیارتت قبول 

نمیدونم الان گرمه یا نه ولی باد بزن ببرید حتما 

تا جایی که میشه وسایل و لباس کم ببرید 

اگه با اتوبوس vip میرید چمدون نبرید 

کلا بنظرم چمدون نبرید بهتره چون سخته جا به جایی اگه خانوم باشید هی از ابن اتوبوس ب اون اتوبوس میرید 

خوراکی اینا حتما ببرید تن ماهی ذرت تن .. نون و پنیر حتما ببرید بعد اینکه کلا کربلا و نجف بهترین هتل هم برید خیلی تمیز نیس خصوصا غذا هاشون راحت نمیشه خورد . حتما قاشق چنگال کارد ببرید 

سلام زیارتت قبول  نمیدونم الان گرمه یا نه ولی باد بزن ببرید حتما  تا جایی که میشه وسایل ...

تن ماهی چرا ؟ اونجا چطور بجوشونه ؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .