2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چجوری راهنماییتون کنم ..اما ازتون خواهش میکنم برای سلامتی امام زمان و ب نیابت از حاجت روایی کل سایت .شفای جمیع بیماران ..عاقبت بخیری همه جوون ها و سپید بختیشون ..حاجت روایی جمیع مسلمین دورکعت نماز حاجت بخونین سلام منم ب آقا برسونین ک سخخخخخت محتاج دعام سهیلا.

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
چشم  ایشالا حاجت روا بشین

در پناه خدا .و زیارتتون قبول ان شالله

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
مممنون ایشالا حاجت روابشی 

پتو مسافرتی و ملحفه و لباس خنک و یکم دارو محض احتیاط ضد آفتاب هم ببر الان هوا گرمه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

سلام زیارتت قبول 

نمیدونم الان گرمه یا نه ولی باد بزن ببرید حتما 

تا جایی که میشه وسایل و لباس کم ببرید 

اگه با اتوبوس vip میرید چمدون نبرید 

کلا بنظرم چمدون نبرید بهتره چون سخته جا به جایی اگه خانوم باشید هی از ابن اتوبوس ب اون اتوبوس میرید 

خوراکی اینا حتما ببرید تن ماهی ذرت تن .. نون و پنیر حتما ببرید بعد اینکه کلا کربلا و نجف بهترین هتل هم برید خیلی تمیز نیس خصوصا غذا هاشون راحت نمیشه خورد . حتما قاشق چنگال کارد ببرید 

سلام زیارتت قبول  نمیدونم الان گرمه یا نه ولی باد بزن ببرید حتما  تا جایی که میشه وسایل ...

تن ماهی چرا ؟ اونجا چطور بجوشونه ؟ 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .