2777
2789
عنوان

مرگ مرموز

868 بازدید | 22 پست

شنبه زنگ زدن گفتن ک پسر عموم تو مغازش براثر گاز گرفتگی فوت شده..  مام رفتیم و بی خبر از هرجا ولی یکی گف با زن متاهل رابطه داشته تو مغازه دوتاشونم فوت شدن. لخت  این خبرو باور نکردم ولی دیدم خیلیا گفتن..  حالا واسم سواله  شوهر اون خانم میتونه شکایت کنه سر عموم؟؟ دیه بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا میدونه چندمین بارش بوده که الان رسواشده کاش قبل مرگش به خودش میومد😞

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
با زن متاهل  رابطه گاز دوتاشونو گرفته

عزیزم روز بوده یا شب بوده؟

اگه روز بوده وخاب نبودن چطور متوجه شدن؟؟

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

متوجه نشدم یعنی عموت برده اون زنرومغازه  یا خود پسرعموت اینکارو کرده

اگه پسرعموت برده که احتمالا بزور هم نبوده الان کسی نمیتونه از عموت شکایت کنه چون احتمالا بی خبر بوده 

همون  عموم زن عموم خاهراش رفتن مغازه دیدن لخت

وای کاش عموت اجازه نمیداد کسی بره داخل تسلیت میگم...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد