2777
2789
عنوان

رفتو آمد بیش از حد مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5345 بازدید | 142 پست

تنهاست که پسرش ده متر اون ورتره حالا چندساعت بشیشنه تنها تو خونه به جایی بر نمیخوره

خودمون صبح تا شب تو خونه هامون تنهاییم باید بریم مزاحم بقیه بشیم

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس تو رو درک نمیکنه الا آدمی که تو این شرایط بوده  من بودم و بنظرم خیلی استرس زا و وحشتناکه ...

اره والا فقط بقیع اومدن چرت میگن نکشیدن چی کشیده این فقط بلدن دل سوزی کنن من مامانبزرگم اینطوری میکرد بااینکه جای مامانم نبودم ولی منم دیگه ازین رفتاراش متنفر بودم حالم ازش بهم میخورد دست من بود مینداختمش بیرون گند زده بود تو ارامشمون

من فقط میخوام برم تو غارم و صدسال از ادما دور بمونم

حق داری اصلا عذاب وجدان نداشته باش . بازبون خوش گفتی نفهمیده خب مجبور شدی 

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
کاش درک میکردن

عزیزم بچه هاتو بفرست پیشش کمتر بیاد پیشت

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

راستش من آدمیم ک زیاد نمیتونم کسی رو تحمل کنم و درون گرام 

مادرشوهر منم از اون دسته آدما بود ک میخواست سرزده وقت وبی وقت بیاد بره ببخشید ولی شاید زشت باشه بهش یاد دادم از این خبرا نیس چون گزارش لحظه ای هم میداد به اینو اون 

اینکه به همسایه گفتین مشکلتونو خیلی زشته نباید همسایه میفهمید به خودش بگو مستقیم

من کلی بهش گفتم ،شوهرم بهش گفته و اینکه من چیزی نگفتم خودش سوتی داده بوده

منم درک میکنم اوایل ک شوهرم میرفت سرکار از صب میومد بالا همش خاطرات قدیمی و حرفای تکراری 

تا ظهر ک دیگ میدید واقعا سرم درد میگرف میرفت باز شب ب یه بهانه دیگ ای میومد تا بعد شام وامیستاد 

جدیدا ن چن باری بهش گفتم میخام تو خونه با لباس زیر باشم یا در قفل میکردم دیگ کمتر میاد 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤