2821
2789
عنوان

کنکور🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 68 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اع مباحث رو تموم کردی؟ دوازدهمی یا پشت کنکوری ؟ روزی چند ساعت میخونییی؟ وایی ببخشید زیاد سوال پرسی ...

آره جمع‌بندی میکنم روزی ۸

چون کسی درس نمیخونه😂🥲

😂😂

راستی هدفت چیه؟

یه سوال بپرسم اینکه رتبه سال اولم چند بود البته میتونی جواب ندی هر طور مایلید♥️

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

😂😂 راستی هدفت چیه؟ یه سوال بپرسم اینکه رتبه سال اولم چند بود البته میتونی جواب ندی هر طور مایلید ...

عاشق دندونم🥲

پارسال ۵۷۰۰ شدم و پزشکی آوردم ولی موندم به عشق دندون🥹

عاشق دندونم🥲 پارسال ۵۷۰۰ شدم و پزشکی آوردم ولی موندم به عشق دندون🥹

خوبه موفق باشی امیدوارم به عشقت برسی😍🌱

کاش رتبه ات برا من بود 😭💔هعییی

خوبه موفق باشی امیدوارم به عشقت برسی😍🌱 کاش رتبه ات برا من بود 😭💔هعییی

ممنونم همچنین❤️

هععیی🥲ولی من نابود شدم تو این چند سال دیگه هیچی حالمو اونجوری که باید خوب نمیکنه💔

ممنونم همچنین❤️ هععیی🥲ولی من نابود شدم تو این چند سال دیگه هیچی حالمو اونجوری که باید خوب نمیکنه💔

مگه چند ساله داری کنکور میدی؟

می‌دونم سخته ولی ارزششو دارعهع 🌱

ببین اگه روی درسایی که بقیه داوطلبا کمتر اهمیت میدن بیشتر تمرکز کنی از بقیه جلومیزنی.

مثل زبان و ریاضی

عربی هم به نظرم بی خیالش نشو 

فصل هایی که خوندی را تست کار کن برات مرور میشه.تست که میزنی بعد که داری تصحیح میکنی چه درست زده باشی چه غلط،حتما درسنامه کنار هر تست را مطالعه کن.

فصل هایی هم که نخوندی اولویت بندی کن و شروع کن بخونی به نظرم با برنامه قلم چی پیش بری خیلی بهتر هست همینطور که تا الان پیش رفتی.زمان ما زیست گیاهی هم خیلی مهم بود.

اگه مبحثی را میبینی واقعا یادش نمیگیری اگه زیاد مهم نیس بیخیالش شو و روی نقاط قوتت تمرکز کن.

2824
2823
2791
2779
2792