2821
2789
عنوان

کنکور🌱✨

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 68 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=335767778]گوشیتو بزار کنار درس بخون[/QUOTE

وایییی چند روزعههه که اصلن دلم نمیخاد درس بخونم قبلن ۱۳ ساعت می‌خوندم الان شده ۱۰ ساعت و نیم 🤦🏻‍♀️🤕💔

گوشی هم که هیچ برنامه ایی ندارم ولی خب هی میگیرم دستم بیخود میرم تو گالری میچرخم😐🤦🏻‍♀️

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

[QUOTE=335767778]گوشیتو بزار کنار درس بخون[/QUOTE وایییی چند روزعههه که اصلن دلم نمیخاد درس بخونم ق ...

گوشی سمه برای کنکور یمممم

خودتو گول میزنی چیزی نداری ولی یهو میبینی 4 ساعت دستته

معدلم افتضاح شدعهههه امیدوار بتونم با ترمیم اوکیش کنم

حله

معدلم افتضاح شدعهههه امیدوار بتونم با ترمیم اوکیش کنم

هدف پزشکی هست ؟ کدوم شهری؟

گوشی سمه برای کنکور یمممم خودتو گول میزنی چیزی نداری ولی یهو میبینی 4 ساعت دستته

می‌دونم بخاطر همون همه برنامه ها رو پاک کردم ولی بازززز وسوسهههه میشم 😕

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

اره پزشکی میخام  تبریزم 😬

آها درصدات خوبه 

با اینا شهید بهشتی هم میاری نگران نباش

میترسم آخه مباحث کمی خوندم😕😕

عزیزم درصد مهمه مبحث مهم نیست 

2824
2823
2791
2779
2792