2777
2789
عنوان

فلوکسیتین

224 بازدید | 30 پست

خانما کیا این قرصو واسه درمان افسردگی و اضطراب میخورن بگید تاثیرشو شنیدم خوبه دکتر نوشته برام

فقط همه جا زده صبح بخورید به من گفت شب‌قبل خواب بخور بنظرتون چرا؟

نمیدونم اولاش چون اضطراب میگیری یه کم هوشیاری میاره به خاطر همین میگن صبح بخور

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همین الان ک این تاپیکو زدی دارم فلوکستین میخورم🤣 نمی‌دونم من یادم رفته هر کدوم رو گفت کی بخور هر و ...

عزیزممم😂منم الان‌خوردم حتی به دکترم گفتم کم خوابم باز تاکید داشت شب بخور لابد تشخیصش این بوده

منم می‌خوردم دکتر بهم گفت بعد صبحانه بخور  وزنم رو کم واشتهامو کم کرد خیلی شاد وسرمست شده بودم

خداروشکر عزیزم‌ خوبه همه گفتن شاد شدن ایشالا منم تاثیرشو ببینم😍

عزیزممم😂منم الان‌خوردم حتی به دکترم گفتم کم خوابم باز تاکید داشت شب بخور لابد تشخیصش این بوده

صرفا برا افسردگی میخورین یا وسواس هم دارین

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔
من سه قرص همزمان میخورم نمی‌دونم تاثیر هر کدومشون چطوریه ولی خداروشکر خیلی بهتر شدم

خداروشکرمن خیلی استرسی و اضطراب دارم و ترس زیاد.که ترسم بیشتر بحاطر همین استرس هاست.

خداروشکرمن خیلی استرسی و اضطراب دارم و ترس زیاد.که ترسم بیشتر بحاطر همین استرس هاست.

من برا وسواس میخورم خیلی وسواس فکری عملی دارم

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔
2790
2778
2791
2779
2792