2777
2789
عنوان

پلی کستیک و اقدام برا بارداری

169 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کیا فقط پلی کستیکن اعلام حضور کنیم یه گروه تشکیل بدیم تا بهم کمک کنیم که به امید خدا هممون باردار شیم  

خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ممکنه پلی کیستیک باشم. با وجود اینکه پریودام نسبتا منظمه بقیه ی علایمشو بگی نگی دارم. دکتر بهم گفت پلی کیستیکی اما باور نکردم 😕

هنوز هیچ دارویی مصرف نکردم. 

صدای قلب نیست. صدای پای توست که در سینه ام می دوی... کافیست کمی خسته شوی؛ کافیست بایستی؛
من هستم البته فکر کنم پریود میشم هرماه ولی سایز فولیم خوب نیست

من تقریبا هرماه پری دارم ولی سایز فولیم خوب نیس

خدایا خودت کمک کن ناامیدم نکن اگه به تو پناه نبرم پس پناهم به که باشد اگر یاریم نکنی پس چه کسی یاریم کند 
من سه ماه پیش فهمیدم پلی کیستیکم ماه قبل باردار شدم ولی چندروز پیش سقط شد😢😢

عزیزم..ناراحت نباش به امید خدا اینبار بارداریت حتما موفقیت امیزه همین که تخمک ازاد کردی و باردار شدی تو پلی کستیک خیلی خوبه 

دوستان عزیز عرق فراسیون رو حداقل یک ماه امتحان کنید

تو مدتی که به دوستان این عرق رو معرفی کردم خیلی از آنها

کیست سینه و تخمدانشون آب شده

کسانی که فقط با قرص و آمپول پریود می شدند مشکلشون حل شده

نامنظمی پریودی و کم و زیاد بودن آن رفع شده

عفونت های شدید رارفع کرده

کسانی که سالیان زیادی( 10 سال-12 سال-6 سال و....) باردار نمی شدند با این عرق شکر خدا باردار شدند

تخمدان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان خوب شده

البته به شرطی که این عرق کاملا سنتی باشه و به مقدار لازم خورده بشه اثرگذاره

چرا به جای داروهای شیمیایی یک بار این عرق رو امتحان نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟

این لینک نظرات دوستان رو نوشته و با خیال راحت می تونید خریداری کنید

http://www.ninisite.com/discussion/topic/372843/ترشی-شیرازی-آبلیموی-تازه-شیراز-آبغوره-شربت-تابستانی-عرقیات-باارسال-رایگان-به-س

عرقیات باغ گلهای شیراز(تمام عرقیات دارویی و معطر. ابلیمو . ابغوره. شربت ها)

ارسال رایگان به سراسر کشور

09174444261

اگر به این شماره اس ام اس اعلام کنید تا عضو گروهتان کنند