2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیگه بریدم از همه چی خستم 

بچه منم همینطوره. خیلی بد شیر میخوره منم مجبور شدم دراز بکشم کنارش بهش شیر بدم. دیگه عادت کرده اصلا تو بغلم شیر نمیخوره. حالا شما هم امتحان کن باز بهتر از اینه که شیر خسکی بشه

خواهش میکنم. درکت میکنم. کار منم غصه خوردنه

سلام عزیزم،بیا اینجا ک منم همین طوررري ام،ب جمع مامانايي ک وضعشون اینه خوش اومدی! آيدي تلگرامتو بفرست حرف بزنیم،ما چندتا مامانيم ک وضعيتمون اینطوریه.... 

من دیگه بریدم از همه چی خستم 

وای عزیز دلم.... ببین یه سرنگ ده میل بخر باهاش سر سينتو بکش بیرون خیلی تاثیر داره شک نکن،بخدا جا من بودی چی می گفتی یه ماهه دارم با راه بردن با هزار روش دیگه دو قطره شیر ب دخترم بدم،از زندگی سیر شدم دیگه...

سینه تون رو نمیگیره یا شیر ندارین ؟ من دقیق متوجه نشدم دختر من یه مدت سینه مو نمیگرفت من سشوار کوچیک داشتم اونو که روشن میکردم سینمو میگرفت با این فن بهش شیر میدادم حتی کولیک هم که داشت و هر شب دو سه ساعت گریه میکرد با شنیدن صدای سشوار اروم میشد

بچه ها من سینم صافه مک میزنه یا با انگشتم ور میرم ی کوچولو در میاره راحتم میگیره ولی فقط نوک رو میگیره شیرمم سریع رگ میکنه ولی وقتی شیرم رگش تموم شد بعد 5 دقیقه سینم شروع به خاریدن میکنه