2777
2789

از خدا نترسیدی؟

دلیل منطقی بیار برام.

مگه من شماره کارت گذاشتم یا پول خواستم از بچه ها که تاپیکم رو بستی؟

از تاپیک قرآن بهتر هم مگه داریم؟

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@ameyeniniyar5  

من در به در دنبال تون هستم دوتا از تاپیک هام رو ببندید اصلا پیداتون نمیکنم بعد می‌آیید خواص سوره های قرآن رو میبندید تاپیک های گیس و گیس کشی خواهر شوهر و مادرشوهر با عروس رو ببندید.

یاور چند شب پیش اومده بود تاپیک میزد مو به تن کاربرها سیخ میشد توهین به ائمه و جسارت به حضرت زهرا میکرد تعلیق نشد و تاپیک هاش تا دقایق طولانی میموندن حالا تاپیک پر از نور منو میبندید.

بازش کنید لطفاً.

خواستی بگو منم تگش کنم

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون میشم تگ کنی  چون تاپیک من هیچ مشکلی نداشت.

چجوری تگ کنم

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

میشه برا افسردگی اعتمادبنفس پایین سوره بگی؟

آره بگو🥺🥺

من که تاپیکتون رو ندیدم

🔴 شاید به خاطر این که توی خصوصی برای کاربران لینک می گذاشتین تعطیل شد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

توی کانالم میذارم.

کانالت چیه