خواب دیدم رفته بودیم مسافرت خانوادگی سوییت گرفته بودیم، مادر بزرگمم ک الزایمر داره و همیشه تو عالم خودشه و توهم میزنه اونجا بود، شب موقع خواب ی موجوداتی اومدن بالاسرم، من اخه قبلنم بختک میفتاد روم، حرز گرفتم و نمک و اینا دیگه نیومد، من تو عالم خواب فکر کردم بختکن و فقط مادربزرگم که الزایمر داره میتونست با من اونارو ببینه بقیه فکر میکردن اون باز توهم زده ولی من میدیدم الکی بی قراری نمیکنه و دور خودش میچرخه، با خودم گفتم من ک حرز گردنمه چرا اینطور شد بعد اومدم جیغ بزنم دیدم دهنم کج شد لب پایینم کج شد نتونستم چیزی بگم، اومدم بگم یا حسین نتونستم، گفتم بزار پیامبرو صدا کنم خدا دوسش داره شاید اینا رفتن، دیدم بازم نتونستم، من توی زندگیم ارادت خاصی ب خانم رقیه دارم، اعتقاد دارم با دستای کوچولوش گره های بزرگی رو باز میکنه، حتی درطول روز ک گیر میکنم صداش میکنم، تو عالم خواب با همون دهن کج گفتم بزار اینم امتحان کنم، بلند گفتم الهی به رقیه دیدم تونستم و اون موجودات رفتن و هوا روشن شد
ب نیت حضرت رقیه خیرات کن...ی اتفاقی میخواسته برات بیفته حضرت رقیه نجاتت داده یا خواهد داد...حتما ی نذری ب نیتش پخش کن
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ای جانم🥺🥺😭😭😭 اره حتماااا😭😭😭 میدونی من نذر کرده بودم اگ تا عید فطر نامزد کنم نون و خرما پخش ...
اره شک نکن ..حالا شما درست کن ی پنجشنبه ای برو امازاده ای چیزی پخشش کن انشالله .خواستگارتم میاد و مشکلت حل میشه 🙏🙏🙏خوش ب سعادتت ک حواسش بهت هست
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
حتما فردا میرم میگیرم درست میکنم🥲 ممنونم ازت که یاد آوری کردی🥲🌹 عزیزممم نه بابا خودشون لطف دارن ...
فدات بشم گلم ...انشالله ک حاجت روا بشی ..🙏🙏