2777
2789
عنوان

بچه کمک میکنید؟

976 بازدید | 167 پست

برای ازدواجم نذر کردم 313 بار دعای الهی عظم بلاء رو بخونم از طرف بانو نرجس خاتون هدیه بدم به امام زمان عج میشه لطفا کمکم کنید؟

الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.

بچه ها پدر ندارم. از زخم زبون های خواهرم هم خسته شدم لطفا کمک کنید. خدا خیر دنیا واخرت رو بده بهتون

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پنج تاشو من برمیدارم

ولی برای ازدواج پیشنهاد میدم چله نماز شب بردارید

ان شاءالله حاجت روا بشید

و جدای از دعا کردن مشخصاتت رو به یه معرف مطمئن بده که متناسب با شرایطت معرفی کنن خواستگار 

اینطوری بهتر به نتیجه می‌رسید 

نیازی هم نیست کسی بدونه 

سه مرتبه خوندم برات ایشالله ک ی بخت خوب نصیبت بشه عزیزم

میشه واسه منم دعا کنی🥲

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

پنج تاشو من برمیدارم ولی برای ازدواج پیشنهاد میدم چله نماز شب بردارید ان شاءالله حاجت روا بشید و ...

ممنونم خیر ببینی ان شاء الله 

نه معرف نمی خوام چون هرچی خواستگار فرستادن یا بی کار بوده یا معتاد بوده چون پولدار نیستیم. تحقیرمون میکنن

سه مرتبه خوندم برات ایشالله ک ی بخت خوب نصیبت بشه عزیزم میشه واسه منم دعا کنی🥲

چشم حتما. ممنونم. ان شاء الله به حق علی حاجت روا و خوشبخت بشی

چشم حتما. ممنونم. ان شاء الله به حق علی حاجت روا و خوشبخت بشی

قربونت برم ممنونم 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

ممنونم خیر ببینی ان شاء الله  نه معرف نمی خوام چون هرچی خواستگار فرستادن یا بی کار بوده یا معت ...

معرفت خوب نبوده عزیزم .. به ننه ابراهیم یه سر بزن اون معرف خوبیه یه کانال بزرگ داره که واقعا موفق عمل کرده

توی اینترنت سرچ کن همین اسم رو تو ایتا و اینستاگرام کانال و صفحه داره 

معرفت خوب نبوده عزیزم .. به ننه ابراهیم یه سر بزن اون معرف خوبیه یه کانال بزرگ داره که واقعا موفق عم ...

کیه> اهل کجاست؟

یه خانم جوون هست که روانشناسی خونده و چند ساله تو کار معرفی ازدواجه توی نت سرچ بزن عکسش و کلیپ هست ا ...

یعنی فرقی نمیکنه اهل کجاباشی؟ پول هم میگیره؟