2777
2789
عنوان

یکم قلبم شکسته🥲🌿

141 بازدید | 14 پست

من مانتو همیشه تا زانو میپوشم تا به حال یه رژ هم نزدم و بدون آرایش بیرون میرم فقط یکم دقت کنید یکم موهام بیرون میزنه بعد دو تا خواهرام تقریبا یک سالیه چادری شدن تو خونه خیلی رفیقیم و باهم شوخی و کل کل داریم ولی وقتی بیرون میریم کلا غریب میشیم با آبجیم که یه سال ازش بزرگم با هم رفته بودیم کافی نت اونجا خانومه هی می‌پرسید واقعا خواهرید چون قیافه مون شبیه نیس حالا آبجیم اومده بود خونه یه جور با آب و تاب تعریف می‌کرد که مبینا مانتوش جلو باز بود اصلا باور نمیکردن خواهریم یا هی میگه مامان از اینکه چادریم فک کنم خیلی به من افتخار میکنی هستین بقیه رو هم بگم یکم دلم پره🥲🥺

لطفا توهین هم نکنین من به چادری احترام میزارم ولی...

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بگو عزیزم

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خانواده مادریم باهام انگار زاویه دارن وقتی عید زنگ زدم خاله ام که تبریک بگم فقط ۳۰ ثانیه باهام حرف زد هی میگفت بده گوشی رو مامانت بعد از مامانم ۳۰ دقیقه با آبجیم حرف زد کلا هر وقت با هم جمع میشن بینشون من نمیرم کلا خیلی احساس تنهایی میکنم

الان داشتیم راجب گشت ارشادی ها حرف میزدیم من گفتم که من معتقدم رابطه ی سالم تو جامعه باید دو طرفه باشه باید زن و مرد حد واسطه رو رعایت کنن نمیشه که دختر حجاب داشته باشه ولی پسر چشم چران باشه یا برعکس اینو به خودش گرفته آشوب درست کرده که تو منظور داری

منم بودم دلم میشکست  کار خواهرت درست نیست و بهش بفهمون نزار توو دلت بمونه  منم چادریم ول ...

اگه بخوام حرف بزنم زود حرف در میاره

کلا خانواده مادریم باهام انگار زاویه دارن وقتی عید زنگ زدم خاله ام که تبریک بگم فقط ۳۰ ثانیه باهام ح ...

عزیزدلم میدونم واقعا بعضی وقتا ادم دلش میشکنه...ولی با مامانت و ابجیت خیلی اروم صحبت کن وقتی که موقعیتش بود...

عزیزدلم میدونم واقعا بعضی وقتا ادم دلش میشکنه...ولی با مامانت و ابجیت خیلی اروم صحبت کن وقتی که موقع ...

من یه سالی میشه که با مامانم نمیتونم برم بازار هی گیر میده از این ناراحتم منی که انقدر رعایت میکنم چرا باید شاهد این رفتار باشم

من یه سالی میشه که با مامانم نمیتونم برم بازار هی گیر میده از این ناراحتم منی که انقدر رعایت میکنم چ ...

منم خودم چادریم ولی واقعا هیچ وقت به دوستام که حجابشون مثل من نیست تیکه یا طعنه یا کلا حرفی نزدم دلشون بشکنه همیشه مراقب رفتارم بودم ...یکباربا یکی از دوستام که ازاد میگرده قرار بود بریم بیرون بهم گفت خجالت میکشی با من بیای بیرون و خجالت میکشی که با من دوست هستی؟چون مامانش همیشه اذیتش میکرد و بهش حرفای بدی میزد

واقعا ناراحت شدم از این که بعضی محجبه ها اصلا رفتارشون مناسب نیست و برخورد درستی ندارن...جای این که با رفتار درست دل بقیه رو به دست بیارن با رفتار نادرست اونارو از خودشون رونده میکنن

منم خودم چادریم ولی واقعا هیچ وقت به دوستام که حجابشون مثل من نیست تیکه یا طعنه یا کلا حرفی نزدم دلش ...

شما چقدر خوبین 🥺❤

کاش همه به اندازه شما اینقدر عالی بودن

شما چقدر خوبین 🥺❤ کاش همه به اندازه شما اینقدر عالی بودن

خوبی از خودته عزیزدلم...

سعی کن زیاد به دل نگیری 

میدونم واقعا وقتی مادر دل ادمو بشکنه چه حسی داره قشنگ درکت میکنم...

ولی بهترین کار اینه زیاد توجه نکنی

شما که پیش وجدان خودت راحتی چون پوشش مناسبی داری پس بهترین کار همینه که اصلا حرفاشون برات مهم نباشه 

خوبی از خودته عزیزدلم... سعی کن زیاد به دل نگیری  میدونم واقعا وقتی مادر دل ادمو بشکنه چه حسی ...

خیلی ممنون که به تایپک من اومدین یکم آروم شدم🥺❤❤

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792