2777
2789
عنوان

سرکار برم ؟؟؟😩😩😩

237 بازدید | 14 پست

من تو کلینیک تخصصی قلب کار میکردم بخش اکو و هولتر و از این چیزا 

یه مشکلی پیش اومد دارم جدا میشم حسابی ریختم به هم دوماه پیش اومدم بیرون از کارم خونه بابامم از نظر مالی هم اصلا احتیاج ندارم الان دوست دارم باشگاه و زبان برم سال بعدم دوباره کنکور بدم واسه یه رشته عالی اگر سرکار هم‌ برم به اینا هم میرسم چون سه روز درهفتس 

کار خوبیه بیمه داره محیطش دخترونس همه دوستامن دکترشم باشخصیت و مودبه 

الان زنگ زدن چند روزه که بیا تو خوب بودی بهت احتیاج داریم موندم چکار کنم 

۸ صبح اونجام از خونه ۷ راه میفتم با مترو ۸ میرسم تا ۱۰ شب معمولا طول میکشه بعد اسنپ میگیرن برام ۱۰:۳۰ خونم شامم مامانم درست میکنه میخورم میخوابم 

روزاشم دوشنبه سه شنبه چهارشنبه 

۱۱ تومن هم میشه با کسر بیمه 

موندم چکار کنم 

برو بیکار بشی افسردگی واقعی و فقدان رو تجربه می‌کنی.برای کسی که مستقل بوده تو خونه موندن فقط یکی دوماهه اول جذابه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.