2789
عنوان

دلم گرفته 👩🏿‍🦯

184 بازدید | 12 پست

گفتم ازدواج کنم شوهرم همش پیشم باشه البته عقدیم ولی یه روز درمیون شبا شیفته 👩🏿‍🦯همش خسته خوابه 😐👩🏿‍🦯

شغلش و نمیتونم بگم ولی بیمارستان نیس 

خلاصه ناشکری نمیکنم ولی میبینم فامیلامون و دوستام همش پیش نامزدشونن منم دلم میخواد همش بریم گردش 😐الان یه هفته ندیدمش. طولانی ترین تایم تا الان 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نامزد فقط دوماه اولش خوشه 

چرا

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اونم تقصیر نداره عزیزم بخاطر شغلشه

میدونم 👩🏿‍🦯تف به این شانس 

[QUOTE=335750277]اونم تقصیر نداره عزیزم بخاطر شغلشه[/QU

میدونم 👩🏿‍🦯تف به این شانس 

مامانم بابامو ۱ سال بود ندیده بود

قدیما عقد و عروسی یه روز بود 

منم دلم گرفته.مانتو صورتی خریده بودم مادرشوهرم دید گفت برای سن تو زشته زن ۳۰ ساله با ۳تا بچه مانتو صورتی دیگه چیه،ناخنات چرا بلندن من سن تو بودم برای نوه هام لباس صورتی میخریدم.من ۳۰ سالم هنوز نشده خیلی گریم گرفته.برای دختر خودش که ۴۰ سالش هست روشن ترین رنگ ها میخره و میگه بچه هست و باید بالاسرش باشم.همه جا هم میگه ۳۰ سالش هست نمیگه ۴۰ سال