2777
2789
عنوان

خانوما ی سوال

281 بازدید | 24 پست

کرم شیر گاو کسی خریده استفاده کرده؟ من دارم میخام استفاده کنم میترسم جوش بزنم.

ی سوال دیگه  من با  سرم ویتامین سی جوش زدم گذاشتم کنار . میشه واسه دستام استفاده کنم ؟ ویتامین سی رو باید شب استفاده کنیم که نور بهش نخوره؟

با اجازه استارتر🌺 

بچها کشک کدو خیلی خوشمزس اونایی که میخورن و درست می کنن می دونن چی میگم
ولی من کشک کدو رو بدون کشک میخورم
کدو رو اول میپزی
پیاز سرخ می کنی و سیر همینطور ادویه میزنی  کدو پخته شده رو میکوبی و مخلوط می کنی با پیاز داغ هم میزنی
و نوش جان

حالا سوالم اینجاس این غذا بدون نان خورده بشه چاق کننده س ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویتامین سی شبا بهتره 

کرم شیر گاوم ابرسان خیلی قوی هست عالی بود یمدت میزدم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

اینا همش همون چرت و پرتای تبلیغاتیه ک یه مدت برای عملهای زیبایی میکردن 

این چیزا رو باور نکنید 

هزینه نکنید 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
با اجازه استارتر🌺  بچها کشک کدو خیلی خوشمزس اونایی که میخورن و درست می کنن می دونن چی میگم ...

واقعا ک فرهنگ داشته باش خودت تاپیک بزن! این چه سوالای مسخره ایه وسط تاپیک یکی دیگه میپرسی؟!!!!!!!

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
واقعا ک فرهنگ داشته باش خودت تاپیک بزن! این چه سوالای مسخره ایه وسط تاپیک یکی دیگه میپرسی؟!!!!!!!

😳😳😳این چه برخوردیه خانم؟

من توهین تندخویی نکردم که شما تندی می کنید 

من امروز ۶تا تاپیک زدم همشونم برای رژیم  غذایی بود بیشتر از ۶تا هم نمیشه بزنی در روز برای همین  با اجازه استارتر سوالم مطرح کردم 

سوال من مسخره س؟

خانم واقعا دارین بی احترامی می کنین

این برخوردتون واقعا زشته 

لطفا رو شخصیت و ادب خودتون کار کنید 

متاسفم برای خودم که حتی پیامت ریپلای کردم 

جوش نزدی باهاش؟

با کرم نه اصلا پوستم هم چرب هست اما سرم ویتامین سی ک میزدم جوش میزدم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
😳😳😳این چه برخوردیه خانم؟ من توهین تندخویی نکردم که شما تندی می کنید  من امروز ۶تا تاپیک زد ...

برو بابا من مثل تو نیستم تاپیک بقیه رو بهم بریزم 

عادت گردین هر جا میرین هر کار دلتون میخواد میکنین 

اسی سوال دیگه ای داره تو داری درباره کشک و نون حرف میزنی ! 

حداقل عذر خواهی کن جا زبون درازی !

آره دقیقا منم با ویتامین سی جوش زدم خیلی بد بود حتی جای جوشم موند یکم

به پوستت نمیسازه نزن