2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

86 بازدید | 10 پست

دوستان سلام بچه ی من ۵روزشه از دیروز بخاطر زردیش بستری شده ۱۳بود حالا صبح آزمایش دادم 10شده سوالم اینکه اگه خوب شد باید مراعات کنم گرمی نخورم کاچی روغن حیوانی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود بچه رو اصلا نپوشون سرد نگهدار جاشو هی دستشویی کنه زردیش رفع شه من بچمو واسه سرماخوردگی بستری کرده بودم اونایی که یسره میذاشتن تو دستگاه زودتر زردیشون میومد پایین ۶ میشدن مرخص میکردن  خودتم گرمی نخور اصلا 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
میگن شیر خشک بده گرمیجاتم بخور وگرنه داغون میشی درست اما من میترسم شیرمو نگیره یهو

شیرتو بده بهش

گرمی هم ربطی نداره به داغون شدن

من خودم زردی گرفتم بعد زایمان

فقططط خروس میجوشوندن آبش رو مثل آبگوشت سر می‌کشیدم که زود خوب شدم مشکلی هم نداشتم با اینکه دو ماه خون ریزی داشتم

در ضمن عزیزم میتونی مثلاً خرما بخوری برا خواهرم میگفتن خوبه 

در کنار وعده غذاییت ماست هم بخوری

چیزای خنک

البته اونا چون نفخ داره بچه رو اذیت میکنه

عزیزم من بچم زردیش رو ۲۰ بود  ترجبین بهش دادم عرق کاسنی خودم‌ خیلی خوردم بهش آب انار ترررش ی ...

الان شوهر گرفته انارو اما میترسم بهش بدم نوشته تو گوگل معده بچه رو داغون می‌کنه رفلاکس کولیک میاره موندم بدم ندم 

الان شوهر گرفته انارو اما میترسم بهش بدم نوشته تو گوگل معده بچه رو داغون می‌کنه رفلاکس کولیک میاره م ...

عزیزم بخدا من به پسرم دادم ماشاالله الان یکسال نیمشه خدا شکر هم سالمه ن رفلاکس گرفته ن معده خدایی نکرده داغون شده

زردی خطرناکه ممکنه به هوشش آسیب بزنه 

هیچ‌کار نمیشه توکل کن به خدا و بده