2777
2789
عنوان

ورزش چقد سخته😔

406 بازدید | 19 پست

کلی برنامه ریختم رفتم ورزش کنم ولی نفسم سریع بند میاد پاهام خشکه خشکه اصلا بالا نمیاد😔

دیگه ادامه ندادم رفتم سر گوشی🚶🏻‍♀️💤

کسی راهی داره؟😮‍💨

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃

فقط باشگاه، بعدیه مدت اعتیاد داره اصن

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنهایی سخته واقعا 

باشگاه ایروبیک ثبت نام کن گروهی هس مجبوری انحام بدی اصن را در رو نیس

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یه مدت انجام بدی معتادش میشی

یکی از بهترین تصمیمات زندگیم آوردن ورزش به برنامه روزانه بود

اولش سخته چون عضلات ضعیفه درد می گیره زود خسته میشی ولی با تکرار عادی میشه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

پولشو ندارم😮‍💨

ای بابا :(

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

برای ورزش اول باید گرم کنی آخر ورزش هم باید سرد کنی تقریبا تا یک الی دو هفته هم بدن درد رو داری ولی هر چقدر بیشتر ادامه بدی بدنت نرم تر میشه و عادت می‌کنی حین ورزش هم باید آب بخوری که دهنت خشک نشه و تنگی نفس نگیری توی روزای اول هم نباید بدنتو با آب خیلی داغ بشوری ملایم باشه حداقل روزی ۱تا۲لیتر آب باید بخوری چند دست لباس کشی و اسپرت هم بزار کنار واسه ورزشت بجای سوتین از نیم تنه اسپرت استفاده کن که زمان ورزش های هوازی بدنت درد بگیره تایم ورزشیتو تقسیم کن  تا دوهفته اول روزی ۳۰تا۴۰دقیقه کافیه من الان بعد از یکماه ورزش ۲ساعت صبح و۲ساعت بعداز ظهر ورزش میکنم از۹۵کیلو شدم ۸۶ برای تسکین درد میتونی بدنتو با روغن زیتون ماساژ بدی   

خودت ایروبیک رفتی تاحالا؟

آره تابستون میرفتم