تو پستای یه پیج زناشویی دیدم مشکل یکی از خانوما این بود که تازه ازدواج کردن و شوهرش اونو توی خونه "دخترم" صدا میکنه. مثلا همیشه بهش میگه تو دختر کوچولوی منی من باید ازت مراقبت کنم 🤦♀️ وقتی با ماشینمون میریم بیرون مثلا یدفه اون سمت خیابونو نشون میده میگه اااااع ااع اون فروشگاهو ببیییین بریم ببینیم چی دوس داری بخرم برات بخوری 🤣🤣 عجیب ترین بخشش اونجا بود که میگف ببخشید" هرشب شوهرم بهم میگه باید روی پام دراز بکشی خودم بخوابونمت 🤦♀️🤦♀️🤣🤔🤣 بررررگام روهواس🍃
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼