2777
2789
عنوان

میگفت شوهرم منو "دخترم" صدا میزنه !!!

685 بازدید | 17 پست

تو پستای یه پیج زناشویی دیدم مشکل یکی از خانوما این بود که تازه ازدواج کردن و شوهرش اونو توی خونه "دخترم" صدا میکنه. مثلا همیشه بهش میگه تو دختر کوچولوی منی من باید ازت مراقبت کنم 🤦‍♀️ وقتی با ماشینمون میریم بیرون مثلا یدفه اون سمت خیابونو نشون میده میگه اااااع ااع اون فروشگاهو ببیییین بریم ببینیم چی دوس داری بخرم برات بخوری 🤣🤣 عجیب ترین بخشش اونجا بود که میگف ببخشید" هرشب شوهرم بهم میگه باید روی پام دراز بکشی خودم بخوابونمت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤔🤣 بررررگام روهواس🍃

چی به سرمون داره میاد 🤔

حسودیت شد

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم شوهره مشکل روانی دارا

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

اینا رفتارای بدی نبود که

نشونه ی عشق و محبته

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

خیلی ها راشنیدم اینطورین ولی نه به این غلیظی

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼