2821
2789
عنوان

تخمک گذاری...

205 بازدید | 12 پست

سلام .من دو ماه سونوی تعیین فولیکول دادم و هر ماه فولی خوب داشتم ۱۸-۱۹-۲۰

هرماه هم موقع تخمک گذاری درد تخمدان و ترشح کشدار داشتم.اما این ماه کیت تخمک گذاری کلا هاله ی کمرنگ مینداخت ترشح داشتم ولی ببخشید کشدار نبود و گاهی کمی درد حس میکردم تو تخمدان ه

به نظرتون چون کیت نشون نداده و ترشح نداشتم تخمک گذاری نبوده این ماه؟البته کیت هارو تو یه ساعت خاص مصرف نکردم و متفاوت بود .هنوزم بعد از چند روز که از روز تخمک گذاریم میگذره گاهی تخمدانم تیر میکشه.

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

من کلا زمان تخمک گذاری رو متوجه نمیشم خودم هم علایمی ندارم نمیدونم چند ماهه دیگه برا اقدام چکار کنم واقعا این ترشح کشداردرد تخمدان رو چجوری متوجه میشی؟ 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
من کلا زمان تخمک گذاری رو متوجه نمیشم خودم هم علایمی ندارم نمیدونم چند ماهه دیگه برا اقدام چکار کنم ...

خوب تقریبا ۱۴ روز قبل از شروع پریودی تخمک گذاری اتفاق میفته

من از وقتی اقدام کردم متوجهش میشم .ترشح کشدار و بی رنگ و اینکه زیر شکمم یا سمت چپ یا راست تیر میکشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هستی استارتر؟ 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

حوالی اون روزا که احتمال تخمک گذاری هست وقتی دقت کنی متوجهش میشی البته بعضیا هم اصلا متوجه نمیشن علامتی ندارن

من سیکل هام نامنظمه فکر کنم سیکلم سی وچهار روزه هست 

حوالی اون روزا که احتمال تخمک گذاری هست وقتی دقت کنی متوجهش میشی البته بعضیا هم اصلا متوجه نمیشن علا ...

یعنی ممکنه من بی علائم باشم؟ حالا این دفعه دقت میکنم ولی من اون مایعات  رو حتی بعد از پری هم دارم اون به چه علته

من سیکل هام نامنظمه فکر کنم سیکلم سی وچهار روزه هست 

میتونی وقتی خوساتی اقدام کنی بری دکتر برات سونوی فولیکول بنویسه حدودی دستت میاد چ روزی تخمک گذاریته.اگر پریودی نامنظم داری برو دکتر تا برات منظمش کنه

یعنی ممکنه من بی علائم باشم؟ حالا این دفعه دقت میکنم ولی من اون مایعات  رو حتی بعد از پری هم دا ...

ترشح که همیشه هست ولی میگن ترشح تخمک گذاری کشداره.

اره ممکنه بی علامت باشه .میتونی از کیت تخمک گذاری استفاده کنی خودش جدول داره داخلش راهنمایی کرده از چه روزی شروع به استفاده از کیت کنی

وقتی هر دو خط کیت پر رنگ شد هم اون شب و هم فرداش اقدام داشته باش.البته کیت هارو منظم و تو یه ساعت خاص استفاده کن

اگر میخوای اقدام منی قبلش یه دکتر زنان برو خودش تخمک هات رو چک میکنه

مرسی گلم 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز