2777
2789
عنوان

بیاین نظری بدید بابت مانتو

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 23 پست
پارچش برا شلوار خوب نی...سادش یا گلدار

برای شلوار ساده دیگه 

اگه گلداره کت تک بدوز با شلوار سفید 

زیر کت هم شومیز سفید 

رنگ کت همون بژ  

کفشتم بژ پاشنه سوزنی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای شلوار ساده دیگه  اگه گلداره کت تک بدوز با شلوار سفید  زیر کت هم شومیز سفید  ر ...

بگم پاشنه سه سانت هم نمتونم بپوشم میخندی😂

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن
بگم پاشنه سه سانت هم نمتونم بپوشم میخندی😂

لژ دارن از قسمت پنجه ی پا و فقط پاشنه سوزنیه واسه همون راحت میشه پوشید 

البته اگه میخوای اسپرت بپوشی کتونی ساده سفید یا نسکافه ای هم میشه 

هم میتونی بعدا بیرون رفتنی   از اون لباس و کفش استفاده کنی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
دمپا پارچه ای خوبه؟

اره عالی 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
لژ دارن از قسمت پنجه ی پا و فقط پاشنه سوزنیه واسه همون راحت میشه پوشید  البته اگه میخوای اسپرت ...

جدی کتونی مسخرم نمکنن

جدی کتونی مسخرم نمکنن

احتمالش هسش

هر چند تیپ اسپرته و میاد اما مراسم عروسی  

معمولا پاشنه بلنده بعضیام لژ می‌پوشن اما کتونی استایلیه که برای تیپ اسپرت هستش  بستگی داره چجوری استایل بشه و چه رده سنی  مثلا یه دختر ۱۶ساله که تاپ با شلوارک جین پوشیده و جورابای فانتزی بلند اسپرت رنگی که با تاپ ست هستش رو می‌پوشه و چون خوب استایل شده  خنده دار نیست و قشنگ به نظر میاد اما برای شما همون پاشنه دار چون کت هم طرح گل داره بنظرم فقط پاشنه خوبه 

احتمالش هسش هر چند تیپ اسپرته و میاد اما مراسم عروسی   معمولا پاشنه بلنده بعضیام لژ می‌پ ...

لژدارهای تابستونی زشته،؟

لژدارهای تابستونی زشته،؟

سرچ‌کن کت و شلوار مجلسی  با کفش لژ 

ببین با چه مدل کفشی استایل شده