سلام بنظرتون این مدل پارچه اول قشنگه؟دومابرا مانتو کتی میخام برا عروسی بعنوان کت و شلوار شلوارشو میخام جین یا گاباردین دمپا بگیرم بنظرتون خوبه؟و کدوم رنگ۲۶سالمه پوستم سفید نیست سبزه هم نیست😂گندمی رنگ هستم
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لژ دارن از قسمت پنجه ی پا و فقط پاشنه سوزنیه واسه همون راحت میشه پوشید
البته اگه میخوای اسپرت بپوشی کتونی ساده سفید یا نسکافه ای هم میشه
هم میتونی بعدا بیرون رفتنی از اون لباس و کفش استفاده کنی
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
معمولا پاشنه بلنده بعضیام لژ میپوشن اما کتونی استایلیه که برای تیپ اسپرت هستش بستگی داره چجوری استایل بشه و چه رده سنی مثلا یه دختر ۱۶ساله که تاپ با شلوارک جین پوشیده و جورابای فانتزی بلند اسپرت رنگی که با تاپ ست هستش رو میپوشه و چون خوب استایل شده خنده دار نیست و قشنگ به نظر میاد اما برای شما همون پاشنه دار چون کت هم طرح گل داره بنظرم فقط پاشنه خوبه