زندگی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 2849 عنوان اینستاگرام 147 بازدید | 18 پست کامل پاکش کردم هی میرفتم میدیدم تمام کسایی که فالو کرده دخترایی هستن با ظاهر نامناسب همش به این فکر می کردم چرا آخه حتی یه سری پیج آرایش زنونه هم فالو کرده بود نمی فهمم چرا اینجوری بودبهش ابراز علاقه کرده بودم عشقمو پس زد 1403/01/29 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارههه عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 این اینستاگرام خیلی زندگی هارو داغون کرد کاشکی میشد برنامشو بردارن کلا 💍👶🏻Mahlin and momy
زندگی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 2849 این اینستاگرام خیلی زندگی هارو داغون کرد کاشکی میشد برنامشو بردارن کلا موندم چرا از ۱۷۰ نفر فقط سه تا آقا فالو کرده
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49579 خوب شد ک ادامه ندادین.چون برای این آدم اینستا و واتساپ و خیابون و محل کار نداره.کلا پی چیز دیگهای میگرده. منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
زندگی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 2849 یعنی محیط سمی هس اره اونکه هست ولی رابطمون ربطی به اون نداشت من بعد رفتنش پیجشو دیدن
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49579 این اینستاگرام خیلی زندگی هارو داغون کرد کاشکی میشد برنامشو بردارن کلا زندگی که بخواد با اینستاگرام داغون بشه اینستاگرامم نباشه تو محیط واقعی داغون میشه چون آدماش داغون و سست بودن.وگرنه این همه آدم اینستا دارن ، همشون که کجروی ندارن منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
بهارههه عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 موندم چرا از ۱۷۰ نفر فقط سه تا آقا فالو کرده معلومه چجور آدمیه پس فراموشش کن کلا بره بابا 💍👶🏻Mahlin and momy
زندگی۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 2849 خوب شد ک ادامه ندادین. چون برای این آدم اینستا و واتساپ و خیابون و محل کار نداره. کلا پی چیز دیگه ... توام مثل من فکر می کنی؟ اگه دوباره باهاش حرف میزدم میپرسیدم از دیدن سر و هیکل لخت دخترا لذت میبری؟
بهارههه عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 زندگی که بخواد با اینستاگرام داغون بشه اینستاگرامم نباشه تو محیط واقعی داغون میشه چون آدماش داغون و ... عزیزم خیلی زندگی ها شدن خودم دیدم توقعات آقایون از خانومشون بالا رفته تهش به طلاق ختم شده 💍👶🏻Mahlin and momy
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49579 توام مثل من فکر می کنی؟ اگه دوباره باهاش حرف میزدم میپرسیدم از دیدن سر و هیکل لخت دخترا لذت میبری؟ ببین از نظر من این یه چیز عادیه ، غریزه اس. ولی باید وقتی ب فکرش افتادی مخصوصا وقتی پارتنر داری عذاب وجدان بگیریولی اینکه علنا بیانش کنی یا اونقدر برات عادی بشه که بری سمتش و فالورات و زندگیت همش بشه این مسئله دیگه ناجوره. منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49579 عزیزم خیلی زندگی ها شدن خودم دیدم توقعات آقایون از خانومشون بالا رفته تهش به طلاق ختم شده خب مرد باید عقل داشته باشه دیگهبدونه هز چی اونجا هست واقعی نیست و خیلیاش شوآفه منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..