2777
2789
عنوان

اینستاگرام

147 بازدید | 18 پست

کامل پاکش کردم هی میرفتم میدیدم تمام کسایی که فالو کرده دخترایی هستن با ظاهر نامناسب همش به این فکر می کردم چرا آخه حتی یه سری پیج آرایش زنونه هم فالو کرده بود نمی فهمم چرا اینجوری بود

بهش ابراز علاقه کرده بودم عشقمو پس زد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اینستاگرام خیلی زندگی هارو داغون کرد کاشکی میشد برنامشو بردارن کلا

زندگی که بخواد با اینستاگرام داغون بشه اینستاگرامم نباشه تو محیط واقعی داغون میشه چون آدماش داغون و سست بودن.

وگرنه این همه آدم اینستا دارن ، همشون که کجروی ندارن

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

خوب شد ک ادامه ندادین. چون برای این آدم اینستا و واتساپ و خیابون و محل کار نداره. کلا پی چیز دیگه‌ ...

توام مثل من فکر می کنی؟ اگه دوباره باهاش حرف میزدم می‌پرسیدم از دیدن سر و هیکل لخت دخترا لذت میبری؟

زندگی که بخواد با اینستاگرام داغون بشه اینستاگرامم نباشه تو محیط واقعی داغون میشه چون آدماش داغون و ...

عزیزم خیلی زندگی ها شدن خودم دیدم توقعات آقایون از خانومشون بالا رفته تهش به طلاق ختم شده 

💍👶🏻Mahlin and momy
توام مثل من فکر می کنی؟ اگه دوباره باهاش حرف میزدم می‌پرسیدم از دیدن سر و هیکل لخت دخترا لذت میبری؟

ببین از نظر من این یه چیز عادیه ، غریزه اس. ولی باید وقتی ب فکرش افتادی مخصوصا وقتی پارتنر داری عذاب وجدان بگیری

ولی اینکه علنا بیانش کنی یا اونقدر برات عادی بشه که بری سمتش و فالورات و زندگیت همش بشه این مسئله دیگه ناجوره.

عزیزم خیلی زندگی ها شدن خودم دیدم توقعات آقایون از خانومشون بالا رفته تهش به طلاق ختم شده 

خب مرد باید عقل داشته باشه دیگه

بدونه هز چی اونجا هست واقعی نیست و خیلیاش شوآفه