2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تتو آرتیستم، فعلا سر کار نرفتم و تا آخر خرداد مرخصیم،ولی گمونم دور و ور ۸۰ ۹۰ برسه 

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
لیسانس غیر مرتبط دارم بله شرکت خصوصی،البته من دورکارم

واسه آموزش حسابداری دوره دیدید ؟ چه طوری یاد گرفتید 

روزی چند ساعت وقت می‌ذارید؟ 

تو خونه انجام می دید ؟ 

خودم دوست دارم وارد این شغل بشم اگه دوست ندارید جواب ندید فضول نیستم💅😂

واقعا از تتو انقدر در اووردید؟

درآمد من اتفاقا خیلی متوسطه...محل کارمو عوض کردم بین همکاران با توجه به نوع کار و... دیدم که حقوق من پول خوردشونه😂

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
واسه آموزش حسابداری دوره دیدید ؟ چه طوری یاد گرفتید  روزی چند ساعت وقت می‌ذارید؟  تو خون ...

نه این چه حرفیه،خواهرم حسابدار شرکت بود تجربی یادم داد کار با نرم افزار حسابداری،حقوق ،بیمه رو 

هر روز از ۹ تا ۳ سرکارم بعضی روزها یکسره پای کامپیوترم بعضی روزها وسطش تایم خالی دارم 

بله کامپیوتر شرکت که با کامپیوتر فروش و انبار و منشی شبکه است رو آوردم خونه 

شرکت مال پدرمه وگرنه کمتر شرکتی دورکار قبول میکنه،منم از زمان کرونا دورکار شدم،قبلش حضوری بودم

کجا کار می کنید ؟ خب بستگی به محل کار میزان معروفیت

من تهرانم

درسته، من سطح کارم نسبت به خیلی از همکارام پایینه

البته از خیلی دیگه ام بالاترم