2777
2789
عنوان

بدن پسرم ...عکس

732 بازدید | 30 پست

بچه ها شما همچین چیزی اطرافتون دیدید؟؟

اموقع که بدنیا اومد بدنش کبود مانند بود 

من زایمان طبیعی سختی هم داشتم 

گفتم لابد بخاطر اون 

بعد دوماه این ها توبدنش نمایان شد به صورت قرمز (حتی اسمش نمی‌دونم چی بزارم )

اول فکر کردیم آلرژی چیزی هست به دکتر پوست اطفال  همون  موقع رفتیم گفت

نه از پوست نیس 

به دکتر خون مارو فرستاد 

اونم یه سری آزمایشا سونو گرافی ها حتی ام آر آی اینا گرفت در آخر هیچ جواب درست حسابی نداد 

گفت عروق خونی که بعد ها باز میشه بزرگ بشه ..

ما هم درمان ول کردیم تا اینکه الان ۷سالش 

ولی اینا هنوز نمایان هست تو بدنش گاهی 

کلا پوستش صاف یکدست میشه باز دوباره بر اثر مثلا سرما 

نمایان میشه تازه به صورت قرمز کبودی 

مثلا چند وقت پیش سرفه شدید داشت کلا همه این نقاط بدن سیاه شد ..

ولی هیچی نیس که بگم اذیت بشه یا چیزی 

دوباره باز رفتیم دکتر برای یه سرماخوردگی از اون دکتر من پرسیدم گفت باید ببری متخصص قلب اطفال 

این مربوط به قلب که به ظاهر. انگار اکسیژن وقتی نمی‌رسه خوب این نقاط کبود سیاه میشه 

حالا وقت گرفتم ببرم 

حالا عکس میزارم ببینید ..

.یعنی من دوره ورم نمی‌بینم همچین چیزی 

شما دیدی ؟؟

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼🌟/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

کسی خوند بگه عکس بزارم 

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻🌟/هدف دوم 65🤌🏼🌟/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ببینم 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بزار

من عاشق کشورم و رهبر شهیدم هستم . خدایا محافظ رهبر عزیزتر از جانم امام مجتبی باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت و مدافعان و محافظان وطن واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

چکاپ قلب سالم بود؟

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

این یه قسمت از روند پاش حالا رو شکمش هم هست .

به صورت جزیره ای هست میبینبد؟؟؟از این قرمز تر کبود ترهم گاهی میشه 

چکاپ قلب سالم بود؟

نه نبردم من خیلی بچگی پگیر بودم بیمارستان های اطفال میبردم هیشکی درست راهنمایم نکرد 

اسمش cutis marmorata هست 

کوتیس مارماراتا سرچ کن

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش