2777
2789
عنوان

کنکور

175 بازدید | 14 پست

بچه ها  از یه مشاور پرسیدم دعوت ب مصاحبه ها کی میاد گف خرداد در حالی ک خرداد هنو ترمیم تموم نشده 

گف ترمیم معدل فقط رو مصاحبه تاثیر داره این ینی تو قبول شدن و تراز اصلی کنکور ترمیم ما بی تاثیره؟ 

چرا اخه 

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استان ما که خوزستانه سرگروه گفت تاثیر داره.. چون انتخاب رشته ها هم زمانه پسسسسس معدل و. جواب کنکور ...

الان چیشد؟ من نفهمیدم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
میخاسی از مشاورت بپرسی ملاک دعوت ب مصاحبه چیه  راسته میگن منابع؟

اره منابع اصلی و ۳ تا اضاف شده 

ینی چی اخه من خیلی رو معدلم حساب کرده بودم این ینی چی اخه

😐وا ینی چی  ۵۰ درصد کنکور همین معدله اونوقت فقط تو مصاحبه تاثیر داره؟ مشاورت عوض کن بنظرم

مشاور من نیس گل کلا پرسیدم از دو نفر همینو گفتن من مشاور ندارم

ترمیم معدل تراز درستو میبره بالا رتبه کنکورتو تغییر میده ولی معدل کلت اصلا تغییری نمیکنه

میدونممم اینو حرف من یه چیز دیگس

استان ما که خوزستانه سرگروه گفت تاثیر داره.. چون انتخاب رشته ها هم زمانه پسسسسس معدل و. جواب کنکور ...

چرا موقع انتخاب رشته تاثیر داره برای دعوت مصاحبه تاثیر نداره تراز نهایی ها این ناعادلانس

بنظر منم مهم فقط و فقط کنکوره بعد بافی موارد  حتی ازمون اختصاصی فرهنگیانم همه روش تمرکز کردن س ...

جدی؟ 

پس چرا اصا ترمیم رو گذاشتن تاثیر معدل رو گذاشتن این نا عدالتیه از هر دو طرف پول میخورن بعد اخرش اینطوری 

ترمیم معدل تراز درستو میبره بالا رتبه کنکورتو تغییر میده ولی معدل کلت اصلا تغییری نمیکنه

همین ترمیم ترازش رو فرهنگیان تاثیری نداره 

ینی رو خود ازمون کتبی اصا تاثیر نداره و رو مصاحبه تاثیر داره و این عملا بی معنیه