2777
2789
عنوان

من چرا اینجوری شدم؟

131 بازدید | 10 پست

تا مدتی قبل به گذشته فکر میکردم ک ازدواجم درست بود یا نه یا در مورد کارایی که کردم یا نکردم پشیمون شدم ، یا در مورد اینکه چرا تو گذشته تو دانشگاه در رابطه با پسرای دور اطرافم بی توجه بودم شاید کیس خوبی بودن شاید ازدواج خوبی میکردم ...اما  الان یدفعه به فکر آینده افتادم  ک اگه داداشم ازدواج کرد زنداداش دار شدم اونم زنداداش بدی بود چه کنم ؟ یا اصلا با اون میسازم؟ 

هی نشخوار منفی میکنم 😔😔😔 

چیکار کنم میترسم از آینده از همین حالا 

روزا برام زود میگذره اصلا نه تفریحی نه دوستی 

دلم میخواد خودمو بزنم بس ک فکرای بد منفی میاد تو ذهنم اینم بگم خیلی احساس تنهایی میکنم یکمی هم افسرده شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه تورو خدا این احساسارو بذار کنار ... قبل فوت بابام من اوج خوشبختی منفی نگر شده بودم ... تا بابام فوت شد روزی هزار بار میگم خدایا غلط کردم تنهایی الانه که دارم اونموقع اوج خوشیم بود و نفهمیدم

اره عزیزم چند وقته اینطوریم حسای منفی دارم فکر میکنم بقیه نظرشون درباره من بد و منفی و اینا ولی میدو ...

میدونی من نظر بقیه مهم نیست برام ک چی فکر میکنن ولی در مرود گذشته هی کالبد شکافی میکنم یعنی نبش قبر میکنم مقایسه میکنم اصلا همش تو گذشتم یا تو ایندم زمان حالو از دست میدم

دلم میخواد از مشکلات از این شخصیت فرار کنم برم انگار مسئولیت پذیر نیستم 

میدونی من نظر بقیه مهم نیست برام ک چی فکر میکنن ولی در مرود گذشته هی کالبد شکافی میکنم یعنی نبش قبر ...

همین بده گذشته تو گذشته باقی مونده امروز رو دریاب وگه تو گذشته چیزی رو از دست دادی دیگ افسوس فایده نداره گذشته فقط برای درس گرفتن از زمان حال آینده هم هیچکی ازش خبر نداره الانتشار رو بسازی تو آینده تاثیر مثبت میذاره