2777
2789
عنوان

فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 23 پست
نه نگو چه کاریه ؟،توکه سالمی باکره ای بانجابتی واسه چی بگی رو خودت اسم بزاری  خوشبخت بشی

🥲از طرفی اما دلم ی نمه خونه

اونی که دوسش داشتم کاری کرد با حرفاش که منی غیر ممکن بود جواب خواستگار بدم الان تو فکر اینم خواسارامو جواب مثبت بدم

نمیدونم تصن چیکار کنم🥲

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲از طرفی اما دلم ی نمه خونه اونی که دوسش داشتم کاری کرد با حرفاش که منی غیر ممکن بود جواب خواستگار ...

نه نشددیگه ازدواج این شوخیهارو ورنمیداره  اگه دلت یه جای دیگه س فعلاازدواج نکن 

نه نشددیگه ازدواج این شوخیهارو ورنمیداره  اگه دلت یه جای دیگه س فعلاازدواج نکن

میدونی دلم دیگه چندان باهاش نیست...

اما از طرفی میگم نکنه صبر چیزی رو عوض کنه

اما از طرفی دیگه هم میگم این همون ادمیه که دلمو شکست ارزش صبر کردن نداره

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم
میدونی دلم دیگه چندان باهاش نیست... اما از طرفی میگم نکنه صبر چیزی رو عوض کنه اما از طرفی دیگه هم ...

خودت بهترخودتومیشناسی اگه میدونی بعدازدواج بی خیالش میشی وفکرش آزارت نمیده ونبودنش به زندگیت لطمه نمیزنه بهتره به بختت لگدنزنی به خاطرکسی که لیاقتتونداشته وتنهات گذاشته.اینوبدون اگه کسی عاشق باشه به خاطرش میجنگه تابهش برسه پس عاشقت نبوده عزیز.

میدونی دلم دیگه چندان باهاش نیست... اما از طرفی میگم نکنه صبر چیزی رو عوض کنه اما از طرفی دیگه هم ...

گلم امضاتوخوندم وبرات دعاکردم که اگه به صلاحت باشه وباکسی که دوسش داری ازدواج کنی اگه باهاش خوشبخت میشی بهش برسی خوشبخت بشی 

گلم امضاتوخوندم وبرات دعاکردم که اگه به صلاحت باشه وباکسی که دوسش داری ازدواج کنی اگه باهاش خوشبخت م ...

فداتشممم من

دعا کن با کسی که خودمو با عمق وجود منو بخواد ازدواج کنم

خیلی لطف کردیییی